(nozares, pakalpojumi)
Mega Star, šaldymo įranga
Mega Star, šaldymo įrangaSIA "MEGA STAR" yra specializuota Latvijos įmonė, kurios veikla orientuota į sudėtingų užduočių įgyvendinimą montuojant pramonines ir komercines šaldymo bei kondicionavimo sistemas.
Jette, taikomoji dailė
Jette, taikomoji dailėAmatniecības uzņēmums Jette. Tradicijų išsaugojimas ir dekoratyvinio siuvinėjimo darbai. Siuvinėjimo meno darbai iš odos.
Trutzi Baltic, SIA
Trutzi Baltic, SIATrutzi Baltic yra didelės Trutzi grupės dalis – mažmeninės ir didmeninės prekybos metalu įmonė, siūlanti platų metalo gaminių asortimentą, įskaitant metalinius vamzdžius, metalo lakštus, metalo konstrukcijas, plienines sijas, profilius, jungiamąsias detales, kampus, stulpus, 3D plokščių tvoras. ir tvoros.
Bieriņi, kaimo namas
Bieriņi, kaimo namasĮrengtas, senovinis namas su židiniu, sodu, vietomis palapinėms, medžioklės trofėjais, aikštelėmis sportui, komercinė žvejyba. Aplankykite fazanų veisyklą.
Līva***, viešbutis
Līva***, viešbutisViešbutis Liva pačiame Liepojos centre. Restoranas Upe jums siūlo pusryčius prie turtingo švediško stalo, verslo pietūs ir romantiška vakarienė.
Švinkates, svečių namai
Švinkates, svečių namaiSvečių namai Švinkates, siūlo poilsio salę su židiniu, virtuve, miegamaisiais ir pirtį. Prie namų yra gražus tvenkinys, kuriame taip pat galima žvejoti.
Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"
Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"Atsipalaidavimas ir sveikatos centras "Imantas" siūlo reabilitaciją ir atsipalaiduoti prie vieno iš gražiausių ir žaliųjų vietų Latvijoje - Jurkalnes kietas blefas Pajūrio Kuršo. Gražios gamtos aplinka atsipalaiduoti ir turėti gydomųjų galių pats.
Belameks, sienų ir lubų apdailos elementai
Belameks, sienų ir lubų apdailos elementaiMūsų firma "Belameks" yra viena iš stambiausių tapetų tiekėjų Latvijos teritorijoje. Tapetai inportuojami iš Vokietijos, Anglijos, JAV. Tiekiame RASCH prekinio ženklo klijus tapetams.
Apkure EV, SIA
Apkure EV, SIAApkures katlu tirdzniecība, gāzes degļu tirdzniecība, gaisa sildītāju tirdzniecība, JUNKERS apkures katli. Apkures katlu, katlu māju, gāzes vadu, iekārtu sistēmu remonts, apkalpošana, serviss, apkope. Apkures sistēmas, projektēšana, izbūve, apkalpošana.
Viduslaiku izklaides
Viduslaiku izklaides"Niedru Lija" siūlo patrauklių viduramžių stiliaus pramogų - šaudymas iš lanko, arbaleto, kirvio ir ieties mėtymas, monetų kalimas. Mūsų arbaletas yra viduramžių arbaleto imitacija (14 a.), mėtomieji kirviai - 1
Visi banneri
Poilsis prie jūrostode.webpIzglītības ceļvedis