(nozares, pakalpojumi)
Mega Star, šaldymo įranga
Mega Star, šaldymo įrangaSIA "MEGA STAR" yra specializuota Latvijos įmonė, kurios veikla orientuota į sudėtingų užduočių įgyvendinimą montuojant pramonines ir komercines šaldymo bei kondicionavimo sistemas.
Jūsu-mēbeles.lv, SIA
Jūsu-mēbeles.lv, SIAParduotuvės svetainėje galite rasti baldus ir aksesuarus iš geriausių Skandinavijos, Vokietijos, Italijos, Lenkijos ir kitų gamintojų. Visi gaminiai prieš pristatant klientams yra kruopščiai tikrinami pagal gamintojo kokybės ir saugos standartus. Visi produktai yra sertifikuoti pagal Europos Sąjungos reglamentus.
Sauleskalns, pirtis
Sauleskalns, pirtisSvečių namai "Sauleskalns" - 19km nuo Rygos. Iki 50 žmonių. Pirtis, baseinas. Maža pirtis - iki 15 žmonių, tvenkinys.
Rīgas Koki, Pramoninis alpinizmas
Rīgas Koki, Pramoninis alpinizmasRīgas Koki. Rūpnieciskais alpīnisms. Labiekārtošana un apzaļumošana. Bīstamo koku zāģēšana. Telpu un teritoriju uzkopšana.
Escape.lv rooms, kvesti, pabėgimo kambarys
Escape.lv rooms, kvesti, pabėgimo kambarysAtraskite savo intelekto ribas. Escape yra interaktyvus ir intuityvus realaus gyvenimo žaidimas, reikalaujantis jūsų dėmesio, sugebėjimo rasti sprendimus ir komandinio darbo įgūdžių neįprastose situacijose. Paslapčių išsprendimui ir įkalčių leidimui nemokamai 2–6 dalyvių komandai skirta 60 minučių. Rezervacija turi būti atlikta prieš 24 valandas.
Muduri, SIA, darbnīca
Muduri, SIA, darbnīcaEtnografinių kostiumų siuvimas ir siuvinėjimas kolektyvams ir individualiems klientams. Tekstilės dirbiniai.
Raibie logi, viešbutis
Raibie logi, viešbutisViešbutis Raibie logi siūlo nakvynę dešimtyje puikiai įrengtų numerių, du iš jų yra pritaikyti poilsiui šeimoms su vaikais. Visuose
Labs virziens, SIA
Labs virziens, SIAPakalpojumā ietilpst grāmatvedības pirmdokumentu sakārtošana un reģistrēšana, finanšu atskaišu sagatavošana un iesniegšana Valsts ieņēmumu dienesta EDS sistēmā, Centrālās Statistikas pārvaldes e-pārskatu sistēmā un citās institūcijās pēc nepieciešamības.
Laba sēta, SIA, vartai, tvoros, automatika
Laba sēta, SIA, vartai, tvoros, automatikaКачественные услуги по изготовлению заборов, ворот, калиток. Производсво бетонных изделий, укладка брусчатки, нестандартные решения
Rundāles Dzirnavas
Rundāles DzirnavasRundalės vandens malūno muziejus leidžia pamatyti ir suprasti praėjusio amžiaus vandens malūno veikimą ir esmę. Vandens malūnas išsidėstęs penkiuose aukštuose ir leidžia sekti malūno malimo procesą – nuo grūdų iki miltų. Alaus darykla, degustacijos, patalpos renginiams.
Visi banneri
Poilsis prie jūrostode.webpRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma