Laine SC, ražotne

  • Vālodzes, Babītes pagasts, Babītes novads, Latvija, LV-2107
  • (+371) 29107405
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
Dental Art, stomatologija
Dental Art, stomatologijaOdontologijos klinika Dental Art siūlo įvairias dantų procedūras: gydymas, protezavimas, implantai, higiena.
SB Siltumtehnika, parduotuvė
SB Siltumtehnika, parduotuvėMes specializuojamės mažmeninėje ir didmeninėje prekyba šildymo įranga ir santechnikos gaminiais, atsižvelgiant į individualų požiūrį į kiekvieną klientą. Bendrovės bendradarbiavimo partneriai yra statybos įmonės, įmonės ir atskiri klientai.
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
Kalves, laisvalaikio namai
Kalves, laisvalaikio namaiNamas savaitgaliams ant Kalvenes ežero kranto.
Otafs, stikliniai darbai
Otafs, stikliniai darbaiOtafs. Galimybė užsakyti tokią mokyklinę lentą, kuri reikalinga konkrečiai klasės patalpai (pagal išmatavimus ir dizainą). Kėdės pianistams. Rankų darbas.
Robežnieki kokaudzētava
Robežnieki kokaudzētava130 rūšių formų ir spalvų spygliuočių augalai, 250 rūšių lapuočių krūmai ir medžiai, kurie skiriasi spalva.
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
Folio, SIA
Folio, SIAGrāmatvedības pakalpojumi un grāmatvedība. Gada pārskati, bilances uzņēmuma revīzīja, audits VID atskaites un deklarācijas, fizisko personu nodokļu deklarācijas sastādīšana, finansu, biznesa konsultācijas grāmatvedības un nodokļu konsultācijas.
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība Rīgā
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība RīgāCarparts.lv siūlo naujas autodetales bet kokiam automobiliui. Lengvai ir greitai nupirksite įvairias detales, aksesuarus,tepalą ir visa kita.
Visi banneri
laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma