Jēkabpils piena kombināts, veikals

Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Smēde, metalo apdirbimas
Smēde, metalo apdirbimasSMĒDE. Kalvystės dirbtuvės, dekoratyvinių, štampuotų metalo dirbinių gamyba pagal užsakymą. Rankinis darbas, mes taip pat siūlome geležies elementus interjerui ir įvairių idėjų piešimas.
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaEKO ROOF - tai daugelio metų patirtis. Dengiame stogus visose Europos Sąjungos šalyse, nepriklausomai nuo kliento buvimo vietos, pačių medžiagomis ar kliento medžiagomis.
Aļņi, svečių namai
Aļņi, svečių namaiSvečių namai Aļņi - stilingas pastatas su senoviniu šiaudiniu stogu ir sienomis iš riedulių. Svečių namų patalpos išsiskiria savo interjeru, mediniais baldais ir nepakartojamais meno dirbiniais, sukurtais dizainerių.
Bonaselect, baldai
Bonaselect, baldaiMūsų internetinė baldų parduotuvė skiriasi garantuojamais pristatymo terminais, nes mūsų transportas keliauja per Europos šalis, nepriklausomai nuo užsakymo apimties. Mes neribojame savo klientų fantazijos ir padedame pasirinkti unikalius medžiagų spalvų ir tekstūrų derinius. Svarbiausia, kad mes dirbtume, kad klientai padėtų įrengti jūsų namus. Mes siūlome stilingus, praktiškus ir patogius jūsų namų baldus be dirbtinio antkainio.
MS Auto noma, SIA
MS Auto noma, SIAĮmonė užsiima lengvųjų automobilių, mikroautobusų ir mažų sunkvežimių nuoma ir prekyba. Jūsų patogumui siūlome šiuos automobilius: Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
Vašlejas, svečių namai
Vašlejas, svečių namaiVašlejas - svečių namai Tukumsėje, kaimo kraštovaizdyje. Vieta renginiams, nakvynės, salė su židiniu, karaokė, pirtis. Vieta piknikui, tenisas.
Rīgas Būvserviss, prekyba statybinėmis medžiagomis
Rīgas Būvserviss, prekyba statybinėmis medžiagomisRĪGAS BŪVSERVISS siūlo palankiausiomis sąlygomis įsigyti įvairias statybines medžiagas - stogams, fasadams, pamatams, vidaus ir lauko apdailai, termoizoliacijai ir kitiems, taip pat langus, duris, santechniką ir mobilius namukus.
Hutor Group
Hutor GroupPoilsio kompleksas "Gulbji" su visais patogumai ir rusiška pirtimi ant vaizdingo Rušonas ežero kranto. Jūsų paslaugoms - kateris ir valtys, ungurių,lydekų,karšių, karpių žvejyba.
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Technologijos - nuotekų valymo įrenginių gamybinė įmonė jau nuo 2001 metų, kuri savo veiklos metu sėkmingai realizavo daugiau kaip 250 projektų.
Visi banneri
laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma