Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Imanta AS, konditorejas cehs un maizes ceptuve

Daugavpils iela 1, Ciemupe, Ogresgala pagasts, Ogres novads, Latvija, LV-5020
(+371) 65068693
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiKonditerijos gaminiai, saldumynai
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 9250
Parodytas paieškos rezultatuose : 20178
Žiūrėti kataloge : Konditerijos gaminiai, saldumynai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
HBH Juozo alus , poilsio centras
HBH Juozo alus  , poilsio centrasJūsų paslaugoms salės tiek mažoms, tiek didelėms grupėms. Įsimylėjėlių poroms ir šeimoms, pažymėtinų, istorinių datų šventimas.
Kaņepītes, ZS, biologinis žemės ūkis
Kaņepītes, ZS, biologinis žemės ūkis„Kaņepītes“ ekologiškai augina ir gamina įvairių rūšių grūdų produktus iš kviečių, rugių, miežių, avižų, grikių, žirnių ir kmynų. BIO miltai, grūdai, dribsniai ir kt. Atnešę savo pakuotę gausite, gausite malonią nuolaidą!
Upmaļi, iškilmių namai
Upmaļi, iškilmių namaiPatalpos šventėms ir seminarams, pirtis su baseinu ir židiniu. Stalų serviravimas ir gyva muzika. Poilsis gamtoje ant Ligatne upės kranto.
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsas
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsasEkologiški dažai medienai linų sėmenų aliejaus pagrindu "Ecolin" lauko ir vidaus naudojimui. Pabrėžia medienos struktūrą, paviršiaus apdorojimas tampa atsparus nusidėvėjimui.
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
Mākslas darbnīca Antīks
Mākslas darbnīca AntīksMeno dirbtuvės "Antika. Tapyba, piešiniai tušu, interjero dizainas, patalpų dekoras. Baldų restauravimas. Meno studija.
Mucenieki, laisvalaikio namai
Mucenieki, laisvalaikio namaiPoilsio namai su pirtimi. 20 minučių kelio nuo Rygos. Poilsis prie Lielupės, valtys, žvejyba ...
Raibie logi, viešbutis
Raibie logi, viešbutisViešbutis Raibie logi siūlo nakvynę dešimtyje puikiai įrengtų numerių, du iš jų yra pritaikyti poilsiui šeimoms su vaikais. Visuose
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktyvaus turizmo centras
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktyvaus turizmo centrasAktyvus ištisus metus! Ozolkalns siūlo laisvalaikio ir apgyvendinimo galimybes Gaujos nacionaliniame parke, netoli Cesių. Žiemą čia įrengtos slidinėjimo ir snieglenčių trasos, kurių ilgis siekia 500 metrų. Kalvoje įrengtas krėslinis keltuvas ir du inkariniai keltuvai, teikiamos įrangos nuomos ir instruktoriaus paslaugos.
Visi banneri