Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 177
    Parodytas paieškos rezultatuose : 1641
    Žiūrėti kataloge : Statybos ir remonto darbai

    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Nomadic Homes glempings Tipi village, glamping
    Nomadic Homes glempings Tipi village, glampingTIPI VILLAGE - unikali poilsio vieta su plačia teritorija, kurioje galėsite atrasti naujų jausmų nakvodami mūsų „Tipi“ palapinėse, susilieti su gamta, mėgautis tyla ir ramybe toli nuo miesto, pamatyti elnių ir stirnų bandas, paplaukioti šalia esančiuose vandenyse , leistis į žygius miško takais, šaudyti iš lanko, mėgautis natūraliu kraštovaizdžio grožiu ir patirti nepamirštamų kaimo nuotykių.
    Lantus, kaimo namas
    Lantus, kaimo namasLantus, viekiemis Vidzemėje. Jaukūs numeriai, salės su židiniais, stalų dengimas, sporto aikštelės, tvenkinys, miškas, medinis kubilas su krosnele
    Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, meno galerija
    Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, meno galerijaNESTER CUSTOM ir radoša darbnīca dizaineru mēbeļu un unikālu skulptūru veidošanai no metāla. Par pamatu mūsu izstrādājumiem izmantojam automobiļu, motociklu, elektroinstrumentu detaļas un citus metāla izstrādājumus. Mūsu uzņēmums sāka attīstīties bojātu automašīnu remonta un motociklu atjaunošanas jomā, ko mēs turpinām veiksmīgi veikt un šodien, vienlaikus radot CUSTOM motociklus.
    Mežvidi, svečių namai
    Mežvidi, svečių namaiMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
    Akmens apstrādes centrs AKM
    Akmens apstrādes centrs AKMKvalificēti meistari veiks kapu pieminekļu izgatavošanu un uzstādīšanu, gravēšanu ar smilšu strūklu, arhitektonisko elementu un būvdetaļu izgatavošanu, izveidos dekoratīvus dārza elementus.
    Indāni, kaimo namas
    Indāni, kaimo namasSodyba, pirtis, ūkis (biologinis žemės ūkis). Jodinėjimas žirgais, ekskursijos po ūkį. Senųjų darbo įrankių kolekcijos.
    Stieress, kempingai
    Stieress, kempingaiKempingas Stieress siūlo keturviečius ir dviviečius numerius, palapinių vietas. Kempinge galima suvalgyti sočius pietus kavinėje. Įrengtas dušas ir tualetai , 400 m - jūra.
    Pūdnīku skūla, keramika
    Pūdnīku skūla, keramikaKeramika. Senovės keramikos technologija, kur išmintis, kukli elegancija ir praktiškumas yra aukšto meistriškumo pagrindas.
    Garauši, poilsio bazė
    Garauši, poilsio bazėAplink patį Lobe ežerą. 15 skirtingų valčių žvejybai, žvejybos licencijos,vietos palapinėms ir laužams, nakvynė kaimo sodyboje..
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma