Lāde, poilsio namai

Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 357
    Parodytas paieškos rezultatuose : 2126
    Žiūrėti kataloge : Poilsio namai

    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Arkadia, spa viešbutis
    Arkadia, spa viešbutisHotel-Spa Arkadia. Viešbutis, dvi saunos, baseinas, baras, restoranas, naktinis klubas, biliardas, maisto ir gėrimų prekyba...
    Park Hotel Kekava, viešbutis
    Park Hotel Kekava, viešbutisViešbutis, patalpos konferencijoms ir seminarams, sauna, baras, stalų serviravimas įvairiems renginiams.
    Vuolake Hotelli, viešbutis
    Vuolake Hotelli, viešbutisVuolake - jaukus viešbutis skirtas visai šeimai, įsikūręs vos 15 minučių kelio automobiliu nuo Jyväskylä. Viešbutyje yra 26 kambariai, patalpos konferencijoms, banketams, šventėms. Sauna.
    Dridži, poilsio ir sporto kompleksas
    Dridži, poilsio ir sporto kompleksasPoilsio kompleksas "Dridži" su džiaugsmu laukia visų kaimo turizmo ir poilsio megėjų, siūlydami puikias gyvenimo sąlygas jaukiuose nameliuose. Svečių namai didesniam žmonių kiekiui,iš kurių atsiveria vaizdingas peizažas į pačio gyliausio Latvijos ežero Dridži krantus.
    Ventaskrasti, svečių namai, smuklė, kempingas
    Ventaskrasti, svečių namai, smuklė, kempingasPoilsio kompleksas ant Ventos upės kranto - patogūs nameliai, kempingai, didelis svečių namas su baru, patalpos pobūviams ir seminarams.
    Zobārstniecības centrs Svenata
    Zobārstniecības centrs SvenataOdontologijos centras Svenata. Aukštos kvalifikacijos specialistai, moderniausia stomatologijos įranga gydyti ir užkirsti kelią žandikaulio ir burnos ertmės ligoms.
    Paradīzes graudi, gėlės Jūrmala
    Paradīzes graudi, gėlės JūrmalaParadīzes graudi, gėlės Jūrmala
    Izbushka, viesu nams, pirtis
    Izbushka, viesu nams, pirtisPuiki pirtis, mūsų svečiai gali gerai pasikaitinti, iš širdies pasiperti. Po pirties galima paplaukioti baseine. Salė su židiniu.
    Iešnalė, kaimo namas
    Iešnalė, kaimo namasŠiuolaikinė sodyba- "Iešnalė" Žemaitijos nacionaliniame parke, prie Iešmalis ežero. Kambariai su patogumais, banketų salė, pirtis.
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma