Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Otto Home, baldų ir dekoro salonas
    Otto Home, baldų ir dekoro salonasSIA Otto & Leo naudoja modernią įrangą. Baldus galima užsakyti skirtingų spalvų, dydžių ir audinių. Siūlome individualią baldų, parketo ir durų gamybą.
    Kandavas vīna nams, SIA
    Kandavas vīna nams, SIAKandavos Vyno namai kviečia į "Kandavos skonių kelionę" – degustaciją su Latvijos vynais ir vietiniais delikatesais. Mėgaukitės nepamirštama skonio kelione su kruopščiai parinktu meniu.
    Rockmole, SIA
    Rockmole, SIAMūsų įmonė, įkurta 2022 m., siūlo pilną statybos ciklą vandentiekio ir kanalizacijos sistemoms. 10 metų patirtis. Garantija kokybei, naudojame geriausias medžiagas. Apžiūra nemokama.
    Tavs Draugs, zoo salonas
    Tavs Draugs, zoo salonas Uzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
    Belameks, sienų ir lubų apdailos elementai
    Belameks, sienų ir lubų apdailos elementaiMūsų firma "Belameks" yra viena iš stambiausių tapetų tiekėjų Latvijos teritorijoje. Tapetai inportuojami iš Vokietijos, Anglijos, JAV. Tiekiame RASCH prekinio ženklo klijus tapetams.
    Titan, fitneso klubas
    Titan, fitneso klubasUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls. Sporta klubā TITAN!
    Art Fabrics, SIA
    Art Fabrics, SIANodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus!
    Izbushka, viesu nams, pirtis
    Izbushka, viesu nams, pirtisPuiki pirtis, mūsų svečiai gali gerai pasikaitinti, iš širdies pasiperti. Po pirties galima paplaukioti baseine. Salė su židiniu.
    Pāces vilnas fabrika
    Pāces vilnas fabrikaKaimo verpalai iš Latvijoje išaugintų avių. Vilnos apdirbimas nuo skalbimo iki gatavų verpalų. Perkame, keičiame neskalbtą vilną.
    Akvedukts, AS
    Akvedukts, ASĮmonė AKVEDUKTS yra viena stabiliausių ir patikimiausių šilumos, vandens tiekimo ir sodo prekių didmenininkų Baltijos šalyse. Mūsų įmonė siūlo modernius produktus, atitinkančius aukštus standartus ir techninius reikalavimus vandens tiekimui, šildymui ir drėkinimui Latvijos, Lietuvos ir Estijos teritorijoje.
    Visi banneri
    turaidas_muzejrezervats.jpgPoilsis prie jūrosIzglītības ceļvedisBaneru reklāma