EXPgroup, SIA

Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 1580
    Parodytas paieškos rezultatuose : 12156
    Žiūrėti kataloge : Personalo atranka

    Polar Shock Therapy, SIA
    Polar Shock Therapy, SIASu Polar Shock Therapy ledinėmis voniomis gali mėgautis šalto maudymosi privalumais savo kieme ar buto terasoje – bet kuriuo tau patogiu metu. Jos lengvai įrengiamos, greitai pripildomos vandeniu ir lengvai prižiūrimos.
    Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikums
    Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikumsDaugpilio technologijų ir turizmo technikumas visiems susidomėjusiems siūlo platų profesinio mokymo programų spektrą. Pas mus galite įgyti profesinį išsilavinimą tiek po pagrindinės mokyklos, tiek po vidurinės mokyklos.
    Otto Home, baldų ir dekoro salonas
    Otto Home, baldų ir dekoro salonasSIA Otto & Leo naudoja modernią įrangą. Baldus galima užsakyti skirtingų spalvų, dydžių ir audinių. Siūlome individualią baldų, parketo ir durų gamybą.
    Pirts Asni, pirtis
    Pirts Asni, pirtisPirts Asni Lilastē - priekam, atpūtai un veselībai gan ziemā, gan vasarā. Netālu jūra. Koka kubls - karstais ar pazemes ūdeni. Pašu pirts sietas slotiņas.
    Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejus
    Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejusKandavas apskrities muziejus buvo įkurtas 1995 metais., Pastatas pastatytas 19 amžiaus antroje pusėje, muziejus pristatė ekspoziciją "Mes savo miestui", pasakojimai apie telefono ir pašto vystymą Kurzemėje, taip pat prisiminimai apie sovietmetį CCCP "Raudoname kampelyje."
    Latrex laivas
    Latrex laivasIzbaudiet neaizmirstamu laiku uz ūdens. Latvijā ražotas stiklplasta airu laivas un motorlaivas.
    DāvanuServiss.lv
    DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
    Neptūns, restoranas
    Neptūns, restoranasRestorāns „Neptūns” ir senākais restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 44 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā.
    Nordmen, parduotuvė
    Nordmen, parduotuvėKlasikiniai, elagantiški verslo kostiumai - žmonėms,kurie nori jaustis patogiai. Vyras su kostiumu iš "Nordmen" jausis užtikrintai, o jo drabužis bus nepriekaištingas.
    Jette, taikomoji dailė
    Jette, taikomoji dailėAmatniecības uzņēmums Jette. Tradicijų išsaugojimas ir dekoratyvinio siuvinėjimo darbai. Siuvinėjimo meno darbai iš odos.
    Visi banneri
    turaidas_muzejrezervats.jpgPoilsis prie jūrosIzglītības ceļvedisBaneru reklāma