CIRCLE K SALASPILS, degvielas uzpildes stacija

  • Nometņu iela 1 0, Salaspils, Salaspils novads, Latvija, LV-2121
  • (+371) 20488960
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 1183
    Parodytas paieškos rezultatuose : 4898
    Žiūrėti kataloge : Degalinės

    Mega Star, šaldymo įranga
    Mega Star, šaldymo įrangaSIA "MEGA STAR" yra specializuota Latvijos įmonė, kurios veikla orientuota į sudėtingų užduočių įgyvendinimą montuojant pramonines ir komercines šaldymo bei kondicionavimo sistemas.
    Jūsu-mēbeles.lv, SIA
    Jūsu-mēbeles.lv, SIAParduotuvės svetainėje galite rasti baldus ir aksesuarus iš geriausių Skandinavijos, Vokietijos, Italijos, Lenkijos ir kitų gamintojų. Visi gaminiai prieš pristatant klientams yra kruopščiai tikrinami pagal gamintojo kokybės ir saugos standartus. Visi produktai yra sertifikuoti pagal Europos Sąjungos reglamentus.
    Kaņepītes, ZS, biologinis žemės ūkis
    Kaņepītes, ZS, biologinis žemės ūkis„Kaņepītes“ ekologiškai augina ir gamina įvairių rūšių grūdų produktus iš kviečių, rugių, miežių, avižų, grikių, žirnių ir kmynų. BIO miltai, grūdai, dribsniai ir kt. Atnešę savo pakuotę gausite, gausite malonią nuolaidą!
    Rīgas Logi, durys ir langai
    Rīgas Logi, durys ir langaiMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
    Porto Resort, viešbutis
     Porto Resort, viešbutisPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
    Lotes Toys, parduotuvė
    Lotes Toys, parduotuvėLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
    Aivars-K, akmens apdirbimas
    Aivars-K, akmens apdirbimasAkmens apdirbimas. Gaminiai iš metalo ir akmens, interjero elementai, sodo skulptūros, kapinių paminklai, fontanai, šviestuvai, akmeniniai stalai ir suolai ...
    Ziepju virtuve
    Ziepju virtuveMes siūlome: muilo mases, šampūno pagrindus, dušo želę ir plaukų balzamą, dažus, perlamutrą (žėrutį), blizgučius (blizgesį), maisto skonius, eterinius aliejus, kvapiąsias medžiagas, bazinius aliejus ir sviestus, muilo formas, muilo gamybos ir pakavimo įrankius.
    Pļavnieki, veterinarijos klinika
    Pļavnieki, veterinarijos klinikaMūsų klinikoje jūs gausite kvalifikuotą konsultaciją iš specialistų. Šiuolaikinė, patikima įranga, geriausi vaistai, maksimalūs patogumai pacientams ir jų savininkams.
    JM Grupa, medžio apdirbimas
    JM Grupa, medžio apdirbimasMedienos grindjuosčių gamyba, langų grotelės, langų skirtukai, atbrailos, durų kraštai. Staliaus dirbiniai iš medžio masyvo, laminatas, baldai.
    Visi banneri
    Poilsis prie jūrostode.webpRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma