Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Palmas, laisvalaikio namai

Palmas, laisvalaikio namai

Palmas, Jūrkalne, Jūrkalnes pagasts, Ventspils novads, Latvija, LV-3626
(+371) 26138337
 
VisiPasiūlymaiGalerijaVideoŽemėlapis
Aprašymai

Sauna ir poilsio namai yra įsikūrę Jurkalnės centre, 1500 metrų nuo jūros.

Siūlome 3 poilsio namus

1. Palma lux

Mes galime apgyvendinti iki 5 žmonių, antrame aukšte yra du kambariai, dvi didelės lovos 1,4 * 2m ir viena maža lova 90 * 2m. Įrengta virtuvė su visais indais, vonios kambarys ir tualetas.

„Palmas lux“ 306 virtuali ekskursija


2. Palmių vonia

Mes galime apgyvendinti 8 žmones, yra du miegamieji, kiekviename kambaryje yra viena didelė lova ir dvi mažos lovos. Pirmame aukšte yra studijos kambarys su virtuve. Pastate yra sauna, tualetas ir dušas.

„Palmių vonia“ 306 virtuali ekskursija

3. Palmių didelis namas

Mes galime apgyvendinti iki 9 žmonių, yra trys miegamieji, virtuvė studijoje, tualetas ir dušas, terasa.

„Palmių vonia“ 306 virtuali ekskursija

Galerija
Video
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiPalma lux (Poilsio namai) DetaliauPalmos didelis namas (Poilsio namai) Detaliau   Pirtys, Saunos    Apgyvendinimas       Įvairūs kambariai       Miegamieji    Banketų salės    Patalpos poilsiui ir vakarėliui    Virtuvės Poilsis gamtoje Detaliau   Poilsis prie jūros    Vietos palapinėms    Griliai DetaliauPoilsis prie jūros
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 38290
Parodytas paieškos rezultatuose : 699669


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Smēde, metalo apdirbimas
Smēde, metalo apdirbimasSMĒDE. Kalvystės dirbtuvės, dekoratyvinių, štampuotų metalo dirbinių gamyba pagal užsakymą. Rankinis darbas, mes taip pat siūlome geležies elementus interjerui ir įvairių idėjų piešimas.
Magma, SIA
Magma, SIASIA "Magma" - santechnikos prekyba ir gamyba. Įkurta 1996 m. Vasario 23 d. Tai 100% Latvijos įmonė, išaugusi iš mažo šeimos verslo į stabilią, saugią, dinamišką santechnikos gamybos ir prekybos įmonę Latvijoje. Gamina lanksčias pavaras ir maišytuvus su prekės ženklu MAGMA. Bendrovės tikslas yra parduoti geriausius maišytuvus. Bendrovė klientams teikia maksimalų įmanomą paslaugų paketą, pradedant konsultacijomis ir baigiant jų įgyvendinimu prekyboje.
Zvejnieki 2000, SIA, poilsio bazė
Zvejnieki 2000, SIA, poilsio bazėKiekvienas iš mūsų keturių kotedžų skirtas 6 asmenims ir aprūpintas elektriniais šildymo elementais , pirtis su aromatine šluota, jauki salė su židiniu, bus iškilmėms, pasiplaukiojimas valtimi ežeru.
4 Vēji, užeiga
4 Vēji, užeigaCeļmalas krodziņš „4 vēji” atrodas Rīgas - Liepājas šosejas 72 km, krustcelēs, kur Zemgales līdzenums mijas ar Kurzemes pauguriem. Mājīgā gaisotne, sprēgājošais kamīns, laipnā apkalpošana sniegs Jums patīkamu atpūtu.
Granitops
GranitopsGRANITOPS - atsparios polimerinės medžiagos dangų paviršiams. Suteikia paviršiui elegantišką granito išvaizdą, gero naudojimo ir priežiūros savybes.
Ārijas stādaudzētava, medelynas
Ārijas stādaudzētava, medelynasĀrijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
Silamalas, poilsio kompleksas
Silamalas, poilsio kompleksasKompleksas įsikūręs miške, pačioje kalno viršūnėje, vaizdingoje vietoje – Milžkalnėje, tik 60 km nuo Rygos. pas mus galėsite pabėgti nuo miesto triukšmo ir mėgautis ramybe bei tyla, atsipalaiduoti pirtyje ar pasikaitinti sūkurinėje vonioje ir pasimėgauti gaiviomis maudynėmis baseine.
Kandavas keramikas ceplis, dirbtuvės
Kandavas keramikas ceplis, dirbtuvėsMenininkė Linda Romanovskaja
220.lv, parduotuvė
220.lv, parduotuvė220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru iepirkšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Visi banneri