Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Rūdekas

Rūdekas, Brīvzemnieka bulvāris 3, Aizpute, Dienvidkurzemes novads, Latvija, LV-3456
(+371) 29643231
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiApgyvendinimas

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5652
Parodytas paieškos rezultatuose : 35207
Žiūrėti kataloge : Apgyvendinimas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Bobcatdarbi
BobcatdarbiCeļu būve, remonts, uzturēšana, zemes un rakšanas darbi, augsnes frēzēšana, zemes aerācija, zemes planēšana, zemes urbšana, labiekārtošana, apzaļumošana, teritoriju uzkopšana, ledus frēzēšana, zāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšana, celmu frēzēšana un izrakšana, žogu uzstādīšana
Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejus
Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejusKandavas apskrities muziejus buvo įkurtas 1995 metais., Pastatas pastatytas 19 amžiaus antroje pusėje, muziejus pristatė ekspoziciją "Mes savo miestui", pasakojimai apie telefono ir pašto vystymą Kurzemėje, taip pat prisiminimai apie sovietmetį CCCP "Raudoname kampelyje."
Garauši, poilsio bazė
Garauši, poilsio bazėAplink patį Lobe ežerą. 15 skirtingų valčių žvejybai, žvejybos licencijos,vietos palapinėms ir laužams, nakvynė kaimo sodyboje..
Palmas, laisvalaikio namai
Palmas, laisvalaikio namaiBrīvdienu māja Palmas atrodas 1500 metri no jūras, Jūrkalnes centrā : divstāvu jauna guļbūves ēka, divas atsevišķas istabas otrā stāvā, gultas vietu skaits 8, ir virtuve (ledusskapis plīts, trauki, izlietne, silts ūdens) duša, vc,
Dienliliju Dārzs, parkas
Dienliliju Dārzs, parkasSodas užsiima atsparių šalčiui lelijų selekcija, auginimu ir pardavimu.
Kaņepītes, ZS, biologinis žemės ūkis
Kaņepītes, ZS, biologinis žemės ūkis„Kaņepītes“ ekologiškai augina ir gamina įvairių rūšių grūdų produktus iš kviečių, rugių, miežių, avižų, grikių, žirnių ir kmynų. BIO miltai, grūdai, dribsniai ir kt. Atnešę savo pakuotę gausite, gausite malonią nuolaidą!
Eiropas reģionālais tūrisma institūts
Eiropas reģionālais tūrisma institūtsTurizmo naujienų portalas Eiropa.lv, E-katalogas, seminarai, mokymai, konsultacijos, rezultatus-naujienos, CV on-line.
Vestiena***, viešbutis
Vestiena***, viešbutisSvečių namai, kavinė, patalpos seminarams bei pirtis. Žvejyba aplinkiniuose ežeruose ir grybų rinkimas. Netoliese yra Latvijos pasididžiavimas - Gaizinkalnis (311 m), ten šalia - Bākūžkalns (268 m).
latvaslini, parduotuvė
latvaslini, parduotuvėĮmonė SIA "LatvAS" yra prekės ženklo Latvaslini lininio audinio ir avies vilnos gaminio gamintoja. Latvaslini – tai prekės ženklas ir žodžių junginys, sukurtas iš įmonės pavadinimo latvas ir lini, teikiantis pirmenybę namų tekstilei iš lininio audinio. Visi Latvaslini prekės ženklo gaminiai pagaminti Latvijoje.
Visi banneri