Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Gundega-E, SIA

Gundega-E, SIA

Pilskalna iela 2, Baldone, Ķekavas novads, Latvija, LV-2125
(+371) 29203104
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai

Mes epilskalns verpalai

Mezgimas – vienam tai hobis, kitam darbas, kitam ramybės išsipildymas. Kilpa po kilpos ir sukuriamas naujas rūbas - kojinė, šalikas, kepurė, megztinis ir tai tavo, kažkas ypatingo ir nepakartojamo tik tau.

Mezgau nuo vaikystės, prisimenu, kaip močiutė, mano Akis, taip ją vadinau, išmokė megzti pirmuosius raštus, tada buvo padaryta pirmoji skara lėlei, tada man, tada kojinės, pirštines iki pirmo megztinio, kuriuo labai didžiavausi. Ir tai ne tik mezgimas, bet ir prisiminimai. Tai ir prisiminimai apie tai, kaip kraičio skrynia buvo užpildyta megztomis kojinėmis ir pirmosiomis pirštinėmis mergaitėms.

Bėgant metams laiko mezgimui liko mažiau, bet siūlai į mano gyvenimą įžengė nauju pavidalu, pradėjau juos pardavinėti ir dabar verpalų parduotuvė išaugo į mano širdies reikalą, į kurį investuoju savo darbą, energijos, ieškant naujų dalykų, vis labiau pildant lentynas ir sukeliant susidomėjimą mezgimu ir kituose.

Kadangi Rygoje nesame verpalų parduotuvė, sukūrėme galimybę įžengti į mūsų siūlų epilskalns siūlų pasaulį internete. Mielai atsakysime į jūsų klausimus ir padėsime surasti tinkamiausią gumulą ir spalvą. Užsukite į mūsų elektroninę parduotuvę ir užmegzkite draugystę su mumis.

Sukūriau savo prisiminimų istoriją, galite ją susikurti ir Jūs bei drąsiai pasidalinkite mūsų tinklaraštyje, užpildykime savo krepšelį ne tik gumuliukais, bet ir prisiminimais.

Su meile Ilga.

Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiVerpalai    Kojinių verpalai    Vilnoniai verpalai    Alpakos verpalai    Angoros verpalai    Moherio verpalai    Medvilniniai verpalai    Makrame verpalai    Verpalai vaikams    Turkiški verpalai    Dėmėti siūlai    Savaime dryžuojantys verpalai    Akrilo verpalai    Merino verpalai Siuvimo ir rankdarbių aksesuarai    Mezgimo komplektai Prekės sodui    Sėklos    Svogūninės gėlės    Vazonai gėlėms    Mineralinės trąšos    Įrankiai sodui
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 10575
Parodytas paieškos rezultatuose : 34038


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Pārcelšanās24.lv, pervežimų paslaugos
Pārcelšanās24.lv, pervežimų paslaugosPārcelšanās24.lv siūlo įvairias perkraustymo paslaugas visoje Latvijoje ir Europoje.
Waldmeisteri, svečių namai
Waldmeisteri, svečių namaiJūsų laukia jauki salė su baru, pirtimi ir 11 kambarių su visais patogumais. Būkite su mumis ir mėgaukitės gražia gamta!
Vila Baldininkas
Vila BaldininkasBALDININKAS - moderni trijų korpusų vila ant Kuršių marių kranto Pervalkoje, nedidelėje Neringos gyvenvietėje.
Deko Alianse, gėlių salonas
Deko Alianse, gėlių salonasSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes 14, Ryga 14, vasario mėn. Dirbame iki 20:00 val. Siūlome gėlių pristatymą - 67282841www.dekoziedi.lv
Kristus Karaļa kalns, kalnas
Kristus Karaļa kalns, kalnasAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Mucenieki, kaimo namas
Mucenieki, kaimo namasSodyba Mucenieki įsikūrusi Abavsko krašte, ramioje pamiškėje. Didelis kiemas ir tvenkinys. Atskirame pastate pirtis su židiniu ir karaoke.
Toss Boulinga Halle
Toss Boulinga HalleBoulingas, biliardas, restoranas ir baras. Čia jūs galite praleisti gerą savaitgalį. Puiki vieta sporto renginiams, banketams ir šventėms.
Rojas rodes, laisvalaikio namai
Rojas rodes, laisvalaikio namaiRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Kliģi, poilsio kompleksas
Kliģi, poilsio kompleksasVieta banketams, seminarams, baliams ir sporto žaidimams; nakvynė naujame rąstiniame pastate arba įrengtuose svečių namų numeriuose;
Visi banneri