Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Algija

Avotu iela 7, Grundzāle, Grundzāles pagasts, Smiltenes novads, Latvija
(+371) 29489333
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiStatybinės medžiagos ir konstrukcijos

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5923
Parodytas paieškos rezultatuose : 29720
Žiūrėti kataloge : Statybinės medžiagos ir konstrukcijos


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Pokaiņi
PokaiņiSenovinė, šventa vieta, akmens grindinys, kaimo energija. Pažinsi save ir senovę.
Deko Dārzs
Deko DārzsNodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu.
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejsElegantiški salonai, kuriuose saugomos metalo meno skulptūros ir baldai, pagaminti iš automobilių ir motociklų dalių. Tai vieta, kur susijungia galerija, dizaino baldai ir paveikslai.
Labs virziens, SIA
Labs virziens, SIAPakalpojumā ietilpst grāmatvedības pirmdokumentu sakārtošana un reģistrēšana, finanšu atskaišu sagatavošana un iesniegšana Valsts ieņēmumu dienesta EDS sistēmā, Centrālās Statistikas pārvaldes e-pārskatu sistēmā un citās institūcijās pēc nepieciešamības.
Albatross SPA
Albatross SPAPoilsio komplekse Albatross SPA yra 25m baseinas su trimis takais, kurio vandens temperatūra 28°C, baseino gylis sekliame gale 1 metras, viduryje - 1,5 metro, giliausiame gale 2 metrai, 7 m. vaikų baseinas, kurio vandens temperatūra 32°C, vidutinis gylis 0,5 metro, sauna ir garinė pirtis
Jaunmoku pils, viešbutis
Jaunmoku pils, viešbutisPilis Jaunmoku pils - vietovės šedevras - muziejus, meno parodos, viešbutis ir vieta renginiams.
Kunči, svečių namai
Kunči, svečių namaiSvečių namai Kunči. Jūsų poilsiui ir pramogoms siūlome salę su židiniu (45 asm.), su pirtimi šildoma malkomis,
Vitkopi, poilsio bazė
Vitkopi, poilsio bazėIdilė žvejui - trys kotedžai salose, tvenkinys, kuris užima 33 hektarus. Komercinė žvejyba.
Eco Tehnoloģijas, SIA
Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco technology – jau 10 metų savo pramonėje veikianti įmonė. Dirbame su sertifikuota įranga ir medžiagomis. Bendradarbiaujame su didžiausiais gamintojais, kurie jau daugelį metų yra išbandyti ir pasitvirtino Latvijos rinkoje. Rasime geriausią sprendimą tiek mažam privačiam namui, tiek dideliam projektui.
Visi banneri