Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Cassius

Zeiferta iela 1426, Olaine, Olaines novads, Latvija
(+371) 29826286
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiKompiuterinės programos

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 8663
Parodytas paieškos rezultatuose : 20404
Žiūrėti kataloge : Kompiuterinės programos


Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktyvaus turizmo centras
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktyvaus turizmo centrasAktyvus ištisus metus! Ozolkalns siūlo laisvalaikio ir apgyvendinimo galimybes Gaujos nacionaliniame parke, netoli Cesių. Žiemą čia įrengtos slidinėjimo ir snieglenčių trasos, kurių ilgis siekia 500 metrų. Kalvoje įrengtas krėslinis keltuvas ir du inkariniai keltuvai, teikiamos įrangos nuomos ir instruktoriaus paslaugos.
Ēmužas, svečių namai
Ēmužas, svečių namaiLauku māja Ēmužas atrodas Vadzenes pagastā. Plašajās telpās iespējams sarīkot svinības līdz pat 250 cilvēkiem, bet ārpus telpām iespējams sarīkot pasākumu apmēram 500 cilvēkiem. Mājā ir iekārtotas 10 istabas, kurās var izgulēties līdz pat 60 cilvēkiem
MinTrakTex, SIA
MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
Kaktusu māja
Kaktusu mājaLolita Bālere yra rankdarbių meistrė, su didžiuliu pasisekimu eksponuojanti savo darbus keliose Latvijos bibliotekose. „Lolita“ kolekcijoje yra 250 megztų ir nertų kaktusų, taip pat įvairių šedevrų. Laisvalaikiu mėgaudamiesi rankdarbių kolekcija, parodos savininkė siūlo gurkšnoti šiltą arbatą ir aromatingą kavą jaukioje poilsio zonoje. Visus „Cactus Home“ produktus galima įsigyti.
Veido sevi, studijo
Veido sevi, studijoTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A užsiima surenkamų medinių modeliukų ir graviruotų vaizdų ant medžio gamyba. Produkcija skirta ne tik vaikams, bet ir suaugusiems.
Zāgkalni ZS, poilsio kompleksas
Zāgkalni ZS, poilsio kompleksasPoilsis netoli Usmas ežero. Įvairūs rąstiniai nameliai nakvynei, pirtis, vietos palapinėms, treilerių pajungimas, vietos iškylai, žvejyba.
Lilaste, poilsio kompleksas
Lilaste, poilsio kompleksasGrynas miško oras, gražus ežeras, Pramogos paplūdimyje ir vandenyje, patogūs kambariai - viskas čia yra sukurta puikiam poilsiui.
Turies!, įmonių steigimas
Turies!, įmonių steigimasMobilūs atrakcionai Jūsų renginiui – virvių trasa, vertikalaus laipiojimo trasos, didelio formato stalo futbolo versija. Taip pat siūlėme mobilias scenas ir kitas konstrukcijas. Renginio formatas: vieši ir įmonių renginiai, parodos, reklaminiai renginiai.
Indigo Line, SIA, esf ir eraf projektų financinės konsultacijos
Indigo Line, SIA, esf ir eraf projektų financinės konsultacijosUAB Indigo Lina gamina visą parengiamąjį ciklo valdymo programas ir projektus bendrai finansuoja ES struktūriniai fondai - ASF ir ERAF
Visi banneri