Ilzes šūšanas darbnīca, individuālais darbs

  • Rīgas iela 26, Vecumnieki, Vecumnieku pagasts, Bauskas novads, Latvija
  • (+371) 26818534
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAMontuojame plėveles gamybinėse, gamybinėse patalpose, biuruose, parduotuvėse, viešbučiuose, darželiuose, mokyklose ir kitose valstybinėse įstaigose, privačiuose namuose ir butuose, visur yra stiklas ir stiklo gaminiai.
RENT A CAMPER, automobilių nuoma
RENT A CAMPER, automobilių nuomaKemperių ir priekabų nuoma. Patogūs ir mobilūs autotreileriai laimėjo simpatijas ir pripažinimą keliautojų aplink pasaulį.
Riekstkalni, medelynas
Riekstkalni, medelynasSpecializuotas riešutmedžių medelynas „RIEKSTKALNI“ siūlo šalčiui atsparius riešutmedžių sodinukus iš Kanados, tinkamus Latvijos klimatui. Mūsų sodinukai išauginti iš geriausių Kanados veislių motininių medžių sėklų, todėl daigai geriau prisitaiko prie Latvijos klimato, dirvožemio ir šviesos režimo.
Lobes krogs, svečių namai
Lobes krogs, svečių namaiLOBES smuklė. Kavinė - iki 50 žmonių, pokylių salė iki 150 žmonių, numeriai, pirtis - iki 20 žmonių.
Magma, SIA
Magma, SIASIA "Magma" - santechnikos prekyba ir gamyba. Įkurta 1996 m. Vasario 23 d. Tai 100% Latvijos įmonė, išaugusi iš mažo šeimos verslo į stabilią, saugią, dinamišką santechnikos gamybos ir prekybos įmonę Latvijoje. Gamina lanksčias pavaras ir maišytuvus su prekės ženklu MAGMA. Bendrovės tikslas yra parduoti geriausius maišytuvus. Bendrovė klientams teikia maksimalų įmanomą paslaugų paketą, pradedant konsultacijomis ir baigiant jų įgyvendinimu prekyboje.
Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāLaidotuvių paslaugos Rygoje, laidotuvės Latvijoje, kremavimas ir kremavimas. Repatriacijos paslaugų organizavimas. Morgos ir katafalkos paslaugos.
Visi banneri
laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma