Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Valsts robežsardze, Ludzas pārvalde, Zilupes dzelzceļa robežkontroles punkts

Brīvības iela 12, Zilupe, Ludzas novads, Latvija
(+371) 65742050
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiKrašto apsauga, kariuomenė

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6891
Parodytas paieškos rezultatuose : 31175
Žiūrėti kataloge : Krašto apsauga, kariuomenė


Kristīne Boļšedvorova, menininkė
Kristīne Boļšedvorova, menininkėMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Rozā sapnis, karnavalo ir vakarinių suknelių nuoma, internetinė parduotuvė
Rozā sapnis, karnavalo ir vakarinių suknelių nuoma, internetinė parduotuvėRožinė svajonė. Karnavalinės ir vakarinės suknelės, nuoma ir aksesuarai.
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAMontuojame plėveles gamybinėse, gamybinėse patalpose, biuruose, parduotuvėse, viešbučiuose, darželiuose, mokyklose ir kitose valstybinėse įstaigose, privačiuose namuose ir butuose, visur yra stiklas ir stiklo gaminiai.
Lonas Latvija, SIA, parduotuvė
Lonas Latvija, SIA, parduotuvėLONAS - yra miegamojo baldų ir kitų kokybiškų miego atributų gamintojas. Daugelis „LONAS“ čiužinių gamybos procesas yra kruopščiai rankų darbo. Užsakytus ir pagamintus LONAS produktus pristatysime savo transportu, o mūsų kurjerių komanda atveš čiužinį prie jūsų lovos, tačiau LONAS lova bus pristatyta ir surinkta jūsų namuose nemokamai.
Zobārstniecības centrs Svenata
Zobārstniecības centrs SvenataOdontologijos centras Svenata. Aukštos kvalifikacijos specialistai, moderniausia stomatologijos įranga gydyti ir užkirsti kelią žandikaulio ir burnos ertmės ligoms.
Mākslas darbnīca Antīks
Mākslas darbnīca AntīksMeno dirbtuvės "Antika. Tapyba, piešiniai tušu, interjero dizainas, patalpų dekoras. Baldų restauravimas. Meno studija.
Iešnalė, kaimo namas
Iešnalė, kaimo namasŠiuolaikinė sodyba- "Iešnalė" Žemaitijos nacionaliniame parke, prie Iešmalis ežero. Kambariai su patogumais, banketų salė, pirtis.
Santa, viešbutis
Santa, viešbutisViešbutis netoli Siguldos centro - vaizdingoje vietoje, ant ežero kranto su gražiais gamtos peizažais. Jūsų paslaugoms: jaukus viešbutis, puikus restoranas, originali salė su židiniu ir sauna, konferencijų salė.
Ventaskrasti, svečių namai, smuklė, kempingas
Ventaskrasti, svečių namai, smuklė, kempingasPoilsio kompleksas ant Ventos upės kranto - patogūs nameliai, kempingai, didelis svečių namas su baru, patalpos pobūviams ir seminarams.
Visi banneri