Latvijas Dailes teātris

Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Vašlejas, svečių namai
    Vašlejas, svečių namaiVašlejas - svečių namai Tukumsėje, kaimo kraštovaizdyje. Vieta renginiams, nakvynės, salė su židiniu, karaokė, pirtis. Vieta piknikui, tenisas.
    Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
    Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTechnika Poilsiui ir Darbui, tai geriausių produkcijos gamintojų pasaulis, kokybiškas aptarnavimas, servisas ir žemos kainos!
    SPĪĶERU KONCERTZĀLE
    SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
    Dimzas, medelynas
    Dimzas, medelynasDimzas siūlo klientams platų asortimentą dekoratyvinių augalų sodinukų. Floristikos medžiagos. Parengiame ir įgyvendiname apželdinimo projektus.
    Ziedu Dīva, gėlių studija
    Ziedu Dīva, gėlių studijaKūrybingi ir su meile padaryti darbai, džiuginantys širdį, bet kokiai šventei ir kasdienai. Su malonumu galime padėti išpildyti norus ir nuspalvinti šventes, paversti svajones realybe!
    Jolanta, viešbutis
    Jolanta, viešbutisPoilsio centras "Jolanta" Aluksnėje siūlo komfortiškus ir patogius viešbučio numerius Aluksne svečiams. Sauna, basienas, banketų salė. Draugiškos kainos.
    Mežvidi, svečių namai
    Mežvidi, svečių namaiMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
    Mobilā atpūta
    Mobilā atpūta
    Žagarkalns, kempingai
    Žagarkalns, kempingaiKempingas ir valčių bazė Žagarkalns. Kolektyviniai poilsio renginiai, plaukiojimas su valtimis upėmis. Vietos piknikams, valčių, dviračių, palapinių nuoma.
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma