Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Zaigas nams IU, veikals

Aspazijas laukums 8, Auce, Dobeles novads, Latvija, LV-3708
(+371) 29159059
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiKnygos, knygynai

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 18518
Parodytas paieškos rezultatuose : 20452
Žiūrėti kataloge : Knygos, knygynai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Fotostudijas.lv, Foto studija
Fotostudijas.lv, Foto studijaFotostudija Rīgas centrā. Fotostudijas īre un fotogrāfa pakalpojumi. Fotosesijas studijā vai Jūsu izvēlētā vietā. Lielformāta druka, kanvu un fotogrāmatu izgatavošana.
Rozā sapnis, karnavalo ir vakarinių suknelių nuoma, internetinė parduotuvė
Rozā sapnis, karnavalo ir vakarinių suknelių nuoma, internetinė parduotuvėRožinė svajonė. Karnavalinės ir vakarinės suknelės, nuoma ir aksesuarai.
Tāti, kempingai
Tāti, kempingaiKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Nabīte, kempingai
Nabīte, kempingaiVaizdinga vieta, ant Lielā Naba ežero kranto, svečių namai, pirtis, 28 stovyklavietės. Vandens dviračių ir valčių nuoma, sporto ir vaikų žaidimų aikštelės. Lauko kavinė ir estrada..
Mežmaļi, galdniecība
Mežmaļi, galdniecībaStalių amatai Mežmaļi. Vietinės kilmės mežiagos: pušies, beržo, uosio, ąžuolo. Euro langai, dvigubi langai (atsidarantys į vidų), norvegiško tipo langai, dvigubi langai (atsidarantys į priešinga puses), sudedami švediško tipo langai. Vidaus ir lauko durys.
Parketa grīdu pilns serviss
Parketa grīdu pilns servissGrindų parketas, geriausios gamintojų kainos. Ąžuolo masyvo lentos, ąžuolinis parketas, vinilinės grindys. Plačios dvisluoksnės lentos ir silkės parketas. Klojimas, šlifavimas, lakavimas, vaškavimas. Medinių grindų remontas, remontas, atnaujinimas, restauravimas. Parduotuvė Valmieras iela 34, Ryga. Profesionalumas ir aukščiausia kokybė
Rigess, Sodo technikos priežiūra ir remontas
Rigess, Sodo technikos priežiūra ir remontasHusqvarna ir kitų gamintojų sodo technikos remontas, techninis aptarnavimas. Jūsų vejapjovės, žoliapjovės, pjūklai, traktoriai ar kita sodo technika paklius į patyrusias rankas, bus prižiūrima ir remontuojama.
Vārpiņas MR, SIA
Vārpiņas MR, SIAMiškas yra svarbi ekosistema, kurios negalima vertinti tik finansiškai. Tai atlieka tiek socialines, tiek nepakeičiamas ekologines funkcijas. Mes esame ekosistemos dalis, todėl matome pasaulį, kuriame kiekvienas savininkas valdo savo mišką pagal geriausius darnaus vystymosi kanonus - mūsų klimatui, aplinkai ir žmonėms. Būtent to mes stebime savo darbe - patys rodome pavyzdį ir šviesiame kitus, kaip geriau integruoti medžius į miesto aplinką.
Kampas, baldai
Kampas, baldaiKampas. Kiekvienas asmuo nori turėti patogius, natūralius ir tvirtus baldus. Siūlome baldus iš ąžuolo.
Visi banneri