Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Purviņi, zivju audzētava

Purviņi, Seces pagasts, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5124
(+371) 65149561
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiŽuvininkystė

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 16499
Parodytas paieškos rezultatuose : 63609
Žiūrėti kataloge : Žuvininkystė


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Komforts, vandentiekio ir šildymo salonas
Komforts, vandentiekio ir šildymo salonasEVA-SAT pagrindinė veiklos sritis - aukštos kokybės mažmeninė ir didmeninė prekyba santechnikos, šildymo technologijomis.
Ķekavas zoo
Ķekavas zooPoilsio vieta yra 3 km nuo Kekavos centro, ramioje ir gražioje vietoje, šalia Kekavinės upės.
Burtnieki, svečių namai
Burtnieki, svečių namaiViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
Alejas projekti, SIA
Alejas projekti, SIAAlėjas projekti teikia sodininkystės ir apželdinimo paslugas. "Nuo projekto iki žydinčio sodo".
Info Hotel, Palanga
Info Hotel, PalangaINFO HOTEL Palangos kurorte veikia nuo 2007 m. Viešbutyje yra įrengti 11 modernūs, elegantiški ir jaukūs kambariai tarp kurių yra dviviečiai bei dviviečiai ekstra kambariai.
Geolite, geologijos darbai
Geolite, geologijos darbaiGeolite. Geologiniai ir geotechniniai tyrinėjimai. Inžinerinių - techninių tyrinėjimų kompleksas, kuris naudojamas projektuojant statybas.
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrsKrc "Jaunķemeri" - sveikata iš gamtos! Naujosios fizinės terapijos metodai, fizioterapija, ergoterapija, osteorefleksoterapija, balneoterapija.
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsDiplomuotas meistras H. Jākobsons kviečia nemokamai aplankyti gintaro dirbtuves ir susipažinti su gintaro apdirbimo procesais.
Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejus
Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejusKandavas apskrities muziejus buvo įkurtas 1995 metais., Pastatas pastatytas 19 amžiaus antroje pusėje, muziejus pristatė ekspoziciją "Mes savo miestui", pasakojimai apie telefono ir pašto vystymą Kurzemėje, taip pat prisiminimai apie sovietmetį CCCP "Raudoname kampelyje."
Visi banneri