Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 1179
    Parodytas paieškos rezultatuose : 5404
    Žiūrėti kataloge : Kanalizacijos sistemos, montavimas ir projektavimas

    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingai
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingaiLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Vestiena***, viešbutis
    Vestiena***, viešbutisSvečių namai, kavinė, patalpos seminarams bei pirtis. Žvejyba aplinkiniuose ežeruose ir grybų rinkimas. Netoliese yra Latvijos pasididžiavimas - Gaizinkalnis (311 m), ten šalia - Bākūžkalns (268 m).
    Cheirons, veterinarijos klinika - vaistinė
    Cheirons, veterinarijos klinika - vaistinėKlinikoje teikiame įvairiapusę visų rūšių veterinarinę pagalbą gyvūnams (šunims, katėms, šeškams, triušiams, jūrų kiaulytėms, žiurkėnams ir kt.) Ligų diagnostika ir gydymas, vakcinacija, mikročipavimas, gyvūnų chirurginės operacijos (įskaitant kastraciją, sterilizacija, navikų operacijos, kaulų lūžių operatyvinis ir konservatyvus gydymas, traumos, žaizdos ir kt.) Laboratoriniai tyrimai, rentgenas, ultragarsas.
    Kalēji, laisvalaikio namai
    Kalēji, laisvalaikio namaiSvečių namai, pirtis, kempingas Mazirbe. Jūra ir paplūdimys be grūsčių. Nuostabus poilsis gamtoje.
    Rīgas Būvserviss, prekyba statybinėmis medžiagomis
    Rīgas Būvserviss, prekyba statybinėmis medžiagomisRĪGAS BŪVSERVISS siūlo palankiausiomis sąlygomis įsigyti įvairias statybines medžiagas - stogams, fasadams, pamatams, vidaus ir lauko apdailai, termoizoliacijai ir kitiems, taip pat langus, duris, santechniką ir mobilius namukus.
    Latgales galdnieks, IK
    Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Baldų gamyba ir restauravimas, laiptų ir durų gamyba, rąstai. Masyvo medis, klijuota fanera, MDF, laminatas. Impregnuoti, lakuoti arba dažyti dirbiniai, kaip klientas pageidauja.
    Sauna serviss, SIA
    Sauna serviss, SIANamų ir butų pirčių, pirčių, garinių pirčių, hamamo, elektrinių ir malkomis kūrenamų pirčių krosnių, garo generatorių ir kitos pirties įrangos statyba
    Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salons
    Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salonsVirtuves, biroju, dzīvojamo istabu, guļamistabu mēbeles, tirdzniecība. Mēbeļu projekti, mēbeles pēc pasūtījuma. Bīdāmās durvis, gaismas ķermeņi.
    Rigess, Sodo technikos priežiūra ir remontas
    Rigess, Sodo technikos priežiūra ir remontasHusqvarna ir kitų gamintojų sodo technikos remontas, techninis aptarnavimas. Jūsų vejapjovės, žoliapjovės, pjūklai, traktoriai ar kita sodo technika paklius į patyrusias rankas, bus prižiūrima ir remontuojama.
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma