Aprašymai

Kad man bija 4 gadi, vecāmamma pirmo reizi man iedeva rokās tamboradatu. 6 gadu vecumā uztamborēju 2 pārus čības - mammai un krustmātei Ziemassvētku dāvanām. Jakas un džemperus sev, draugiem un radiņiem adu kopš skolas programmā bija jaku adīšana. Visbiežāk Ziemassvētku un jubileju dāvanas darinu pati, tad katrā zeķē, cimdā vai bļodiņā var ielikt visas labās domas par dāvanas saņēmēju. Rokdarbi ir mana meditācija, vaļasprieks un atpūta.

Kā top keramikas trauki, pirmo reizi pamēģināju 2009.gadā Latgales podnieku skolas vasaras plenērā pie Evalda Vasilevska. Kopš 2013.gada  vasaras plenēra, nu jau traukus veidoju gandrīz katru dienu. 

Ja arī jums ir iepatikušies mani darbiņi, labprat dalītos ar kādu samīļotu bļodiņu, siltām zeķēm vai īpaši jums adītu džemperi.

Ja vēlaties pasūtīt īpaši Jums veidotus keramikas izstrādājumus, jārēķinās, ka pasūtījums jāveic 2-4 nedēļasiepriekš. Ceplīti kurinām apmēram reizi mēnesī, bet darbu izveidei un žūšanai nepieciešamas 1-3 nedēļas, atkarība no darbu lieluma (biezuma).

Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Statistika:
Pilnai peržūrėta : 46408
Parodytas paieškos rezultatuose : 586105
Mīļmājiņa, poilsio namai
Mīļmājiņa, poilsio namaiSweetesthome sukurtas tam, kad žavėtumėtės kaimo žavesiu, būdami arti miesto. Tai vieta, kur galite pailsėti toli nuo namų, bet jaustis kaip namie, patogiai praleisti savaitgalius ir šventes, bei turėti galimybę atgauti energiją, rasti naujų idėjų, troškimų ir jėgų būti, veikti ir kurti.
EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
Ziedu Dīva, gėlių studija
Ziedu Dīva, gėlių studijaKūrybingi ir su meile padaryti darbai, džiuginantys širdį, bet kokiai šventei ir kasdienai. Su malonumu galime padėti išpildyti norus ir nuspalvinti šventes, paversti svajones realybe!
Nordmen, parduotuvė
Nordmen, parduotuvėKlasikiniai, elagantiški verslo kostiumai - žmonėms,kurie nori jaustis patogiai. Vyras su kostiumu iš "Nordmen" jausis užtikrintai, o jo drabužis bus nepriekaištingas.
Vanna vannā
Vanna vannāAkrilinės vonios - montavimas vykdomas Latvijoje. Vonia pagaminta iš akrilo - polimerinių plastikų 6 mm storio.
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusų nuoma
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusų nuomaUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
Ūdensdzirnavas, svečių namai
Ūdensdzirnavas, svečių namaiPoilsio centras vėl atstatyto malūno patalpose. Salė iškilmėms. Sauna su baseinu, liukso apartamentai su sūkurine vonia ir židiniu. Patogus apgyvendinimas.
Vējkalnietis, vīna darītava
Vējkalnietis, vīna darītavaDieninių lelijų sode lankytojai gali pamatyti tiek gražių dieninių lelijų, tiek išbandyti įvairius naminius vynus. Na, kas gali būti geriau nei abu kartu? Gėlės ir vynas ...
Lielkaibēni, svečių namai
Lielkaibēni, svečių namaiDvi salės su židiniais, nakvynė (30 lovų). Vakarėliai iki 70 žmonių, maitinimo paslaugos, vaišių stalo serviravimas.
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Visi banneri
laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma