UAB Tvora, vartai, tvoros, automatika

Aprašymai
UAB Tvora - tai siauros specializacijos įmonė, parduodanti visų tipų tvoras ir susijusias prekes. Todėl klientas gali tikėtis plataus produkcijos asortimento ir profesionalių specialistų konsultacijos. Mes esame oficialus atstovai daugelio Europos gamintojų Baltijos šalyse. Modulinės tvoros – naujų tvorų era Visos modulinės tvoros pasižymi nepaprastu ilgaamžiškumu, universalumu, estetiškumu, gausia spalvinės paletės įvairove. Šios tvoros, vartai ir varteliai gaminami iš unikalių „ALUZINC“ štakėtlenčių-profilių – dėl savo išskirtinių antikorozinių savybių štakietlentės yra daug pranašesnės už paprastai cinkuotus profilius. Jų atsparumas korozijai yra net 12 kartų didesnis nei cinkuotų profilių. Plastikas prieš medį Kam pirkti medinę tvorą, jei yra plastikinis analogas! Plastikinių tvorų kaina yra itin patraukli, jų nereikia dažyti – jos yra pagamintos iš gryno karštai štampuoto 100% PVC. Plastikinėms tvoroms nereikia jokios tradicinės priežiūros, jos ilgaamžiškumas leidžia Jums pamiršti kasmetinį dažymą, puvimą, cheminį apdirbimą, rūdijimą bei kitas su medinėmis tvoromis susijusias problemas. Tvorų surenkami pamatai Tai novatoriŠkas būdas greitai, pigiai ir tvirtai pastatyti tvorą, naudojant tik sujungimo elementus. Naudojant tvoros surenkamus pamatus/vejos bordiūrą išvengiama didelių betonavimo bei kitų daug darbo reikalaujančių darbų. Gaunant universalią estetinę betoninę konstrukciją, Jūs taupote ne tik laiką, bet ir pinigus. Dirbtinė gyvatvorė Tai naujas ir palyginus pigus būdas visada turėti žalią ir estetiškai atrodančią gyvatvorę. Į tvorą iš metalinio tinklo su rombo formos skylutėmis vertikaliai pratęsiami dirbtiniai augalai. Puiki išvaizda žiemą-vasarą ir apsauga nuo kaimynų akies! Granito akmens grindinis Granito akmens grindinis - tai Jūsų namų vizitinė kortelė. Net nedidelis kiekis natūralių akmenų atgaivins nuobodų ir pilką betoninio grindinio vaizdą priešais Jūsų namą. Granitinės trinkelės - tai patvari ir puošni medžiaga. Jas galima naudoti kaip atskiros kompozicijos elementus arba kartu su betoniniais gaminiais. Granito trinkelėmis išklotas įvažiavimas į kiemą ne tik suteiks prestižinę išvaizdą Jūsų namui, bet ir tarnaus kaip ilgaamžė ir praktiška danga.
Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 69989
    Parodytas paieškos rezultatuose : 552323
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingai
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingaiLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Rīgas Logi, durys ir langai
    Rīgas Logi, durys ir langaiMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
    Vila VAKARĖ , svečių namai
    Vila VAKARĖ , svečių namaiVila VAKARĖ šeimyninis viešbutis Palangoje, įsikūręs ramioje žaliojoje zonoje, šalia miesto stadiono. Pėsčiomis iki jūros ar centro - 15 min.
    Vilar Hotel, viešbutis
    Vilar Hotel, viešbutis„Vilar Hotel SPA“ yra Aizkrauklėje, už 90 km nuo Rygos. Čia galite pamiršti miesto šurmulį, tikrai atsipalaiduoti ir pailsėti su savo mylimais draugais ir šeima. Viešbutyje „Vilar“ yra jaukūs kambariai, vieta, SPA centras, treniruoklių salė ir teniso kortai.
    In Sensum, laidojimo biuras
    In Sensum, laidojimo biurasApbedīšanas firmas In Sensum piedāvājums - apbedīšanas pakalpojumi - dokumentu noformēšana, diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. Zārki, krusti, pārklāji, katafalks, transports bēru viesiem (autobusi). Strādājam visu diennakti. Mirušā nogādāšana morgā (no mājām t. sk.), sēru ceremonijas, visu veidu un ticību ceremoniju organizēšana.
    Kaņepītes, ZS, biologinis žemės ūkis
    Kaņepītes, ZS, biologinis žemės ūkis„Kaņepītes“ ekologiškai augina ir gamina įvairių rūšių grūdų produktus iš kviečių, rugių, miežių, avižų, grikių, žirnių ir kmynų. BIO miltai, grūdai, dribsniai ir kt. Atnešę savo pakuotę gausite, gausite malonią nuolaidą!
    Bobcatdarbi
    BobcatdarbiCeļu būve, remonts, uzturēšana, zemes un rakšanas darbi, augsnes frēzēšana, zemes aerācija, zemes planēšana, zemes urbšana, labiekārtošana, apzaļumošana, teritoriju uzkopšana, ledus frēzēšana, zāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšana, celmu frēzēšana un izrakšana, žogu uzstādīšana
    Neptūns, restoranas
    Neptūns, restoranasRestorāns „Neptūns” ir senākais restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 44 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā.
    Villa Anna, svečių namai
    Villa Anna, svečių namaiVila Anna - tai amžina istorijų paslaptis ir mėlynosios jūros legendos, visa tai papildys nepakartojamo skonio patiekalų aromatas, sukurtas virėjų sumaniomis rankomis, įeinantis į jūsų kambarį kartu su ryto saule.
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma