Astra IU, veikals

Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
Zariņi, svečių namai
Zariņi, svečių namaiSveiki atvykę į svečių namus "Zarini". Pirtis su baseinu, sauna, infraraudonųjų spindulių pirtis, nakvynė. Patalpos banketams ir iškilmėms.
Laba pirts, pirtis - poilsio kompleksas
Laba pirts, pirtis - poilsio kompleksasBallītēm, nopietnām svinībām, atpūtai - Laba pirts pie Gaujas. Kamīnzālīte, banketu zāle 50 personām, mitrā lauku pirts, baseins.
Aldari, motelis
Aldari, motelisMotelis. Patalpos banketams ir iškilmėms. Sporto renginių organizavimas
Pokaiņi
PokaiņiSenovinė, šventa vieta, akmens grindinys, kaimo energija. Pažinsi save ir senovę.
Tulku Fabrika, vertimų biuras
Tulku Fabrika, vertimų biurasZTB.LV sniedz plašu tulkošanas pakalpojumu klāstu – rakstiskus un mutiskus tulkojumus jebkurās valodu kombinācijās. Mūsdienīgās megapoles multikulturālā vide pastāvīgi liek mums saskarties ar dažādas tematikas tekstu tulkošanas nepieciešamību.
Sējas novada Sporta centrs, viešbutis - poilsio kompleksas
 Sējas novada Sporta centrs, viešbutis - poilsio kompleksasSporto centras Sejas valsčiuje. Rankinio, mini futbolo, krepšinio ir tinklinio standartinio dydžio sporto aikštelių salė.
AQUA SAN, SIA, santechnika
AQUA SAN, SIA, santechnikaAQUA SAN. Baseinai ir baseinai SPA, projektavimas, įrengimas. Baseinas SPA - sporto kompleksui, mokyklai, privačiam namui, sodui, viešbučiams ar medicininės reabilitacijos centrui.
FINLAT
FINLATVartojimo paskola, Paskolų refinansavimas, Refinansavimas, Paskola įkeičiant nekilnojamąjį turtą, Paskola už automobilio įkeitimą, Paskola automobiliui įsigyti, Automobilių lizingas, Paskola įmonėms, Paskola verslo pradžiai, Paskola skolai grąžinti, Paskola ūkininkui, Faktoringas/sąskaitų faktūrų išrašymas, Finansavimas plėtros projektų, Įdomių IT finansavimas startuolių, Paskola prieš nekilnojamojo turto įkeitimą.
Jaunpils pils, viduramžių pilis
Jaunpils pils, viduramžių pilisJaunpils pilis yra viena iš nedaugelio viduramžių pilių, puikiai išlaikė savo pirminę išvaizdą.
Visi banneri
laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma