Baltsert SIA, rigos biuras

Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
Līgatne, Reabilitacijos centras
Līgatne, Reabilitacijos centrasR/C Līgatne nodrošina plašu ārstu – rehabilitologu pakalpojumu spektru, dažādas rehabilitācijas programmas, veselības uzlabošanas un skaistumkopšanas programmas.
Bieriņi, kaimo namas
Bieriņi, kaimo namasĮrengtas, senovinis namas su židiniu, sodu, vietomis palapinėms, medžioklės trofėjais, aikštelėmis sportui, komercinė žvejyba. Aplankykite fazanų veisyklą.
Azarkrosti, svečių namai
Azarkrosti, svečių namaiAzarkrosti yra ant vaizdingo Adamovas ežero kranto. Svečių namai - pirtis. Pirmame aukšte yra pokylių salė su židiniu 30 žmonių.
Pinumi, salonas - dirbtuvės
Pinumi, salonas - dirbtuvėsPintinės nupintos iš išaugintų medžagų Latvijoje. Pinant, man svarbi kokybė, kad dirbiniai tarnautų ilgus metus.
Debesu bļoda, svečių namai
Debesu bļoda, svečių namaiDebesu bļoda Ogres gale kviečia švęsti šventes, siūlo nakvynę, banketų salę, sauną, pradedant nuo lapkričio ir SPA vonią, sporto aikštelę
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSŪkis užsiima grūdų auginimu, šaltalankių uogų auginimu, plėtoja turizmo industriją. Ūkio vizija – dirbti tvariai, harmonijoje su gamta ir dalintis ja su bendražmogiais – būti čia ir dabar, prisiliesti prie žemės, klausytis gamtos garsų, atsikvėpti, jausti vėją.
Oneway Logistics, SIA
Oneway Logistics, SIAOneway Logistics uzticama transporta un ekspedīcijas kompānija, kura piedāvā pilnu loģistikas pakalpojumu kompleksu, Jūsu kravas glabāšanu un apdrošināšanu. Garantējam jebkāda veida transportēšanu Eiropas, Skandināvijas, Āzijas un NVS valstīs.
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaKeramika. Senovės keramikos technologija, kur išmintis, kukli elegancija ir praktiškumas yra aukšto meistriškumo pagrindas.
Vidzemes logi, durys ir langai
Vidzemes logi, durys ir langaiSIA "Vidzemes logi" ražo energoefektīvus, augstas kvalitātes PVC logus un durvis par samērīgu cenu. Uzticams partneris celtniecībā un renovācijā.
Visi banneri
laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma