Multum, parduotuvė

Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Otto Home, baldų ir dekoro salonas
    Otto Home, baldų ir dekoro salonasSIA Otto & Leo naudoja modernią įrangą. Baldus galima užsakyti skirtingų spalvų, dydžių ir audinių. Siūlome individualią baldų, parketo ir durų gamybą.
    Kandavas vīna nams, SIA
    Kandavas vīna nams, SIAKandavos Vyno namai kviečia į "Kandavos skonių kelionę" – degustaciją su Latvijos vynais ir vietiniais delikatesais. Mėgaukitės nepamirštama skonio kelione su kruopščiai parinktu meniu.
    Rockmole, SIA
    Rockmole, SIAMūsų įmonė, įkurta 2022 m., siūlo pilną statybos ciklą vandentiekio ir kanalizacijos sistemoms. 10 metų patirtis. Garantija kokybei, naudojame geriausias medžiagas. Apžiūra nemokama.
    Falkors Building Industry, SIA
    Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. Aukštalipių ir alpinistų paslaugos, pramoninis alpinizmas. Stogų dengimas ir remontas, dūmtraukių, pastolių remontas. Fasadų plovimas ir remontas. Aprūpinimas alpinizmo įranga.
    Kompānija Avotiņi, SIA, prekyba statybinėmis medžiagomis
    Kompānija Avotiņi, SIA, prekyba statybinėmis medžiagomisStatybinių medžiagų pardavimas, stogų ir sienų gamyba, gamyba iš plonasluoksnio plieno. Daugiau nei 2000 pavadinimų, kurie yra pagaminti iš aukštos kokybės žaliavų, naudojant pažangiausias technologijas. Progresyvios stogų technologijos.
    Palmas, laisvalaikio namai
    Palmas, laisvalaikio namaiBrīvdienu māja Palmas atrodas 1500 metri no jūras, Jūrkalnes centrā : divstāvu jauna guļbūves ēka, divas atsevišķas istabas otrā stāvā, gultas vietu skaits 8, ir virtuve (ledusskapis plīts, trauki, izlietne, silts ūdens) duša, vc,
    Raibie logi, viešbutis
    Raibie logi, viešbutisViešbutis Raibie logi siūlo nakvynę dešimtyje puikiai įrengtų numerių, du iš jų yra pritaikyti poilsiui šeimoms su vaikais. Visuose
    Wood4ex, SIA
    Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
    Intema, SIA
    Intema, SIAPagrindinė įmonės veikla yra ortopedinių spyruoklių ir spyruoklinių čiužinių gamyba iš maksimaliai natūralių žaliavų bei aukštos kokybės minkštų baldų gamyba. Daugiausia įmonė naudoja individualų požiūrį į kiekvieną klientą.
    Laimes ligzda, poilsio kompleksas
    Laimes ligzda, poilsio kompleksasLaimės lizdas. Siūlome romantišką rąstinį namą, gražiame Vidzemes kraštovaizdyje, kaimo pirtį su baseinu ir skanius pietus, salę su židiniu, 30 vietų, pirtį ir jaukius kambarius. Mes laukiame Jūsų žiemą, Zhagarkalni slidžių trasoje.
    Visi banneri
    turaidas_muzejrezervats.jpgPoilsis prie jūrosIzglītības ceļvedisBaneru reklāma