ERTE Grupa, SIA

Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Mega Star, šaldymo įranga
    Mega Star, šaldymo įrangaSIA "MEGA STAR" yra specializuota Latvijos įmonė, kurios veikla orientuota į sudėtingų užduočių įgyvendinimą montuojant pramonines ir komercines šaldymo bei kondicionavimo sistemas.
    Jūsu-mēbeles.lv, SIA
    Jūsu-mēbeles.lv, SIAParduotuvės svetainėje galite rasti baldus ir aksesuarus iš geriausių Skandinavijos, Vokietijos, Italijos, Lenkijos ir kitų gamintojų. Visi gaminiai prieš pristatant klientams yra kruopščiai tikrinami pagal gamintojo kokybės ir saugos standartus. Visi produktai yra sertifikuoti pagal Europos Sąjungos reglamentus.
    Amatnieks Dainis Lēgenbergs, medžio apdirbimas
    Amatnieks Dainis Lēgenbergs, medžio apdirbimasMediniai aksesuarai jūsų virtuvei, namams, saunai, sodui, taip pat viskam, nuo medinių mentelių ir šaukštų iki nešiojamos saunos ir statinės, kurią galima šildyti visus metus.
    ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
    ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, Prekyba radio sistemomis naminiams gyvūnams. Parneriai ir ASV kompanija PetSafe. PetSafe gamybos ir prekybos radio bei elektriniais prietaisais, kad pagerinti žmonių ir naminių gyvūnų santykius, lyderis.
    Porto Resort, viešbutis
     Porto Resort, viešbutisPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
    Olymp, fitneso klubas
    Olymp, fitneso klubasUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
    Daugavas muzejs
    Daugavas muzejsDaugavas muzejs piedāvā, ekskursijas skolēniem, kāzu ekskursijas, dažādas pedagoģiski izzinošas nodarbības gan skolēniem gan pirmsskolas vecuma bērniem. Muzejs atrodas Doles muižas jaunajā kungu mājā. Muižas parkā iespējams rīkot saviesīgus pasākumus.
    Everte, SIA, tvarkymo darbai
    Everte, SIA, tvarkymo darbaiProfesionalaus kambario ir teritorijos valymo paslauga. Biurų, namų ir butų valymo darbai. Patalpų valymas ir plovimas, grindų priežiūra. Langų plovimas. Viešbučio tipo valymo paslaugos. Teritorijos valymas. Sniego ir ledo valymas.
    Acrulat, SIA
    Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
    Garāža, baras - restoranas
    Garāža, baras - restoranasBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
    Visi banneri
    Poilsis prie jūrostode.webpRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma