Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Valsts un pašvaldības vienotais klientu apkalpošanas centrs

Valsts un pašvaldības vienotais klientu apkalpošanas centrs

Dārza iela 6, Kandava, Tukuma novads, Latvija, LV-3120
(+371) 66954824
(+371) 63107367
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiValsts un pašvaldības pakalpojumi
Žemėlapis

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Eglieni, svečių namai
Eglieni, svečių namaiSvečių namai Eglieni kviečia Jus praleisti laiką ir mėgautis sveiku poilsiu ištisus metus. Patogūs, jaukūs kambariai, WiFi, pirtis, karaoke, tvenkinys. Nuo Rygos - 30 minučių.
LaPizza, SIA, picerija - kavinė
LaPizza, SIA, picerija - kavinėItāļu picas Latgaliešu gaumē! Vienmēr svaiga un garda produkcija. Jauka, mierīga atmosfēra. Laipni gaidīts ikviens viesis.
Astroselena, švietimo centras
Astroselena, švietimo centrasMokymai Astroselen švietimo centre tinka tiek tiems, kurie nori įgyti profesinį aukštąjį astrologijos išsilavinimą, tiek norintiems perprasti šį įdomų mokslą savo asmeniniams poreikiams, mokantis skirtingų horoskopų interpretavimo meno.
Ērgļi, kempingai
Ērgļi, kempingaiStovyklavietė Ergli yra gražioje vietoje 12km atstumu nuo Liepojos. Esate kviečiami atsipalaiduoti sutvarkytame kraštovaizdyje, ten šalia yra jūra su nuostabiu Bernatu paplūdimiu ir pušynu.
Hotel Tigra, viešbutis
Hotel Tigra, viešbutisViešbutis Hotel Tigra jūsų lauks ant Cesis ribos, kad Jums pasiūlytų pailsėti po darbo dienos. Specialiu metu galėsite mėgautis poilsio centru, kuriame yra pirtis, pokylių salė.
Olymp, fitneso klubas
Olymp, fitneso klubasUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Kameja, užuolaidų salonas
Kameja, užuolaidų salonasUžuolaidų salonas Kamėja. Užuolaidos, modeliavimas ir siuvimas. Stropai užuolaidoms. Audiniai, siuvimo reikmenys. Namų tekstilė. Prekyba. Drabužių modeliavimas ir siuvimas. Žaliuzės.
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāLaidotuvių paslaugos Rygoje, laidotuvės Latvijoje, kremavimas ir kremavimas. Repatriacijos paslaugų organizavimas. Morgos ir katafalkos paslaugos.
Dridži, poilsio ir sporto kompleksas
Dridži, poilsio ir sporto kompleksasPoilsio kompleksas "Dridži" su džiaugsmu laukia visų kaimo turizmo ir poilsio megėjų, siūlydami puikias gyvenimo sąlygas jaukiuose nameliuose. Svečių namai didesniam žmonių kiekiui,iš kurių atsiveria vaizdingas peizažas į pačio gyliausio Latvijos ežero Dridži krantus.
Visi banneri