SIA Dial Grupa

Mega Star, šaldymo įranga
Mega Star, šaldymo įrangaSIA "MEGA STAR" yra specializuota Latvijos įmonė, kurios veikla orientuota į sudėtingų užduočių įgyvendinimą montuojant pramonines ir komercines šaldymo bei kondicionavimo sistemas.
Jūsu-mēbeles.lv, SIA
Jūsu-mēbeles.lv, SIAParduotuvės svetainėje galite rasti baldus ir aksesuarus iš geriausių Skandinavijos, Vokietijos, Italijos, Lenkijos ir kitų gamintojų. Visi gaminiai prieš pristatant klientams yra kruopščiai tikrinami pagal gamintojo kokybės ir saugos standartus. Visi produktai yra sertifikuoti pagal Europos Sąjungos reglamentus.
Elīna Sila Art
Elīna Sila ArtMedžiaginės sauskelnės ir sauskelnės kūdikiams ir vaikams. Siuvinėjimo paslaugos. Individualizuotas siuvinėjimas ant įvairių audinių gaminių – marškinių, krepšių, kepurių, rankšluosčių, prijuosčių ir kt. Įmonės logotipo siuvinėjimas. Siuvinėjimas personalizuotoms dovanoms vestuvėms, krikštynoms, Kalėdoms, visokioms šventėms ir kt.
Photorent, IK
Photorent, IKFotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides.
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnika
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnikaZobārstniecības pakalpojumi. Bērnu zobārstniecība. Stomatoloģija. Zobu mākslinieciskā restaurācija. Zobu protezēšana.
Krauklīši, svečių namai
Krauklīši, svečių namaiKraukliši - tai modernus rąstinis namas su terasa ant dirbtinio tvenkinio kranto. Svečių namai turi TVSAT, karaoke, barą, virtuvę, židinį, erdvias patalpas šokiams ir banketams.
ESELO, centrinis sandėlis
ESELO, centrinis sandėlisSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
BriedīšKrogs, užeiga
BriedīšKrogs, užeigaĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
Latroof Ltd, SIA, stogo dangos
Latroof Ltd, SIA, stogo dangosLatroof. Platus stogų medžiagų pasirinkimas, metalo čerpės ir profiliai stogams ir sienoms.
Mauriņi, svečių namai
Mauriņi, svečių namaiSvečių namai Mauriņi įsikūrę Allazhi valsčiuje, maždaug šešių kilometrų atstumu nuo Siguldos. Maurini yra dviejų aukštų pastatas, su individualiai įrengtais kambariais, sale su židiniu, baseinu, sauna ir erdvia sale šventėms. Seminarų organizatoriai.
Visi banneri
Poilsis prie jūrostode.webpRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma