Laneri, SIA

Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
Vējkalnietis, vīna darītava
Vējkalnietis, vīna darītavaDieninių lelijų sode lankytojai gali pamatyti tiek gražių dieninių lelijų, tiek išbandyti įvairius naminius vynus. Na, kas gali būti geriau nei abu kartu? Gėlės ir vynas ...
Vašlejas, svečių namai
Vašlejas, svečių namaiVašlejas - svečių namai Tukumsėje, kaimo kraštovaizdyje. Vieta renginiams, nakvynės, salė su židiniu, karaokė, pirtis. Vieta piknikui, tenisas.
Mēnesnīcas, svečių namai
Mēnesnīcas, svečių namaiSvečių namai Mēnesnīcas, esantys ant upės Grīvas kranto, siūlo nakvynę, salę su židiniu iki 30 žmonių, pirtį, puikiai įrengta virtuvė, laužavietė, tinklinio aikštelė.
Vuolake Hotelli, viešbutis
Vuolake Hotelli, viešbutisVuolake - jaukus viešbutis skirtas visai šeimai, įsikūręs vos 15 minučių kelio automobiliu nuo Jyväskylä. Viešbutyje yra 26 kambariai, patalpos konferencijoms, banketams, šventėms. Sauna.
Aleksandra, sauna - poilsio centras
Aleksandra, sauna - poilsio centrasVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
Silamalas, poilsio kompleksas
Silamalas, poilsio kompleksasKompleksas įsikūręs miške, pačioje kalno viršūnėje, vaizdingoje vietoje – Milžkalnėje, tik 60 km nuo Rygos. pas mus galėsite pabėgti nuo miesto triukšmo ir mėgautis ramybe bei tyla, atsipalaiduoti pirtyje ar pasikaitinti sūkurinėje vonioje ir pasimėgauti gaiviomis maudynėmis baseine.
Wood4ex, SIA
Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
Valenas, SIA
Valenas, SIAKviečiame parduotuves bendradarbiauti. Esame oficialus Vokietijos kompanijų Sassa Mode, CECEBA, BUGATTI, TOM TAILOR, SUSA-Vertriebs, Dr. Bieler atstovas. atstovas. Siūlome platų korekcinių, terminių ir jaunimo skalbinių komplektų asortimentą, yra ir didelių dydžių, kainos priimtinos. Rinkitės vokišką kokybę ir praktiškumą. Rinkoje esame vertinami už stabilumą ir patikimumą.
Jena motors, SIA, poilsio ūkis
Jena motors, SIA, poilsio ūkisKeturačių, motorolerių, motociklų, vandens motociklų ir sniego motociklų nuoma ir pardavimas. Sporto įrangos nuoma.
Visi banneri
laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma