Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
DOGMAR.LV, interneto parduotuvė

DOGMAR.LV, interneto parduotuvė

Lubānas iela 78, Rīga, Latvija
(+371) 20261616
 
VisiPasiūlymai
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiInternetinės parduotuvėsDidmeninė prekybaPalidovinė televizija   Virszemes televīzijas dekoderi    Istabas un āra TV antenas   LNBAuto aksesuarai   Auto audio un video   Autochemija   Auto stiklai   GPS navigacijaBaseinų įranga ir aksesuaraiPrekės vaikams   Žaislai   Automobilinės vaikų kėdutės   Vaikų vežimėliai   Stalo žaidimai   LEGO žaislai   DėlionėsĮrankiai   Instrumenti ar akumulatoriem   Elektros instrumentaiKompiuteriai, Internetas, Programavimas   Žaidimų konsolės   Nešiojamieji kompiuteriai ir PDA   Kompiuteriai   Informacijos kaupikliai   Elektronikos prietaisai, jų komponentai   Flash atmintinės   MonitoriaiSuvenyrai, dovanosSkaitmeniniai rėmeliai nuotraukomsSporto ir Turizmo Prekės   Turistinės palapinės   Treniruokliai   DviračiaiMuzikiniai instrumentaiRyšių įranga   Telefonai   Mobilių telefonų pardavimasAudio ir video technikos pardavimas   MP3 grotuvai   Namų kino teatrai ir akustika   DVD grotuvaiPašarai gyvūnamsMotociklai, Motoroleriai, Mopedai   Vandens motociklai   Keturačiai, prekyba   Čiužiniai   Sodas ir kiemas   Sodo baldaiBuitinė technika   Garų generatoriai   Dulkių siurbliai   Duonos krosnys   Šaldytuvai   Mikroviļņu krāsnis   Šilumos ventiliatoriai   Baterijos, akumuliatoriai   Sulu spiedes   Elektriskās tējkannas   Tosteri   Indaplovės   Virtuves tvaika nosūcēji   Skalbimo mašinos   Kaitlentės   Virtuvės indai, prekėsTelevizoriai ir jų reikmenys   LCD TVFotografavimo ir filmavimo technika, aksesuarai   Video kameros   Digitalinės video kamerosOfiso įranga ir reikmenys   Popierius   Lazerinių spausdintuvų kasetės   Faksai   Skaneriai   Lāzerdrukas printeri   Laminavimo aparatai   Dokumentų smulkintuvaiApšvietimo technika   LemposSantechnika   Keraminiai unitazai   Vandens maišytuvai   Kriauklės
Žemėlapis

Veido sevi, studijo
Veido sevi, studijoTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, svečių namai
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, svečių namaiSvečių namai yra 7 km nuo Valmieros centro ir 12 km nuo slidinėjimo trasos "Baimė". Šilta nakvynė, sotūs pusryčiai, transportas iš Baiļiem ir atgal.
Ziepju virtuve
Ziepju virtuveMes siūlome: muilo mases, šampūno pagrindus, dušo želę ir plaukų balzamą, dažus, perlamutrą (žėrutį), blizgučius (blizgesį), maisto skonius, eterinius aliejus, kvapiąsias medžiagas, bazinius aliejus ir sviestus, muilo formas, muilo gamybos ir pakavimo įrankius.
Bekiški, svečių namai
Bekiški, svečių namaiMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
Burtakas, poilsio kompleksas
Burtakas, poilsio kompleksasVelnišķīgi laba atpūta! Laipni lūdzam, ar visu ģimeni un draugu pulku, brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Pirtis, makšķerēšana, banketi, biljards bārs.
Nomadic Homes glempings Tipi village, glamping
Nomadic Homes glempings Tipi village, glampingTIPI VILLAGE - unikali poilsio vieta su plačia teritorija, kurioje galėsite atrasti naujų jausmų nakvodami mūsų „Tipi“ palapinėse, susilieti su gamta, mėgautis tyla ir ramybe toli nuo miesto, pamatyti elnių ir stirnų bandas, paplaukioti šalia esančiuose vandenyse , leistis į žygius miško takais, šaudyti iš lanko, mėgautis natūraliu kraštovaizdžio grožiu ir patirti nepamirštamų kaimo nuotykių.
Ligas, svečių namai
Ligas, svečių namaiSvečių namai "Līgas", mes pagalvojome apie jūsų patogumus. Galime priimti net iki 10 žmonių, ir taip pat siūlo nakvynę. Gaivus baseinas, garinė pirtis, puiki muzika, puikiai įrengta virtuvė - viskas Jūsų patogumui.
Vecliepas, laisvalaikio namai
Vecliepas, laisvalaikio namaiVECLIEPAS, ant Ventos upės kranto. Galimybė žvejoti ir sportuoti. Patalpos šventėms. Namai su terasomis ir griliais.
Vīteri, svečių namai
Vīteri, svečių namaiSavaitgalio poilsis prie Adamovas ežero. Tai tikra, kaimiška pirtis. Netoli slidinėjimo trasos Sarkankalns su liftais. Ekskursijos pas vietinius amatininkus.
Nabīte, kempingai
Nabīte, kempingaiVaizdinga vieta, ant Lielā Naba ežero kranto, svečių namai, pirtis, 28 stovyklavietės. Vandens dviračių ir valčių nuoma, sporto ir vaikų žaidimų aikštelės. Lauko kavinė ir estrada..
Visi banneri