Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Bel-Doors, Durys ir baldai

Bel-Doors, Durys ir baldai

Lubānas iela 52, Rīga, Latvija, LV-1073
(+371) 28440755
(+371) 67277337
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Žemėlapis

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
LMIC servisa centrs
LMIC servisa centrsLMIC SERVISS yra įgaliota SIEMENS gamintojo servisas. Atliekame mobiliųjų telefonų SIEMENS garantinį ir pogarantinį remontą. Taisome Nokia, Samsung, SonyEricsson, Siemens, ir tt
Ergoss, SIA, prekyba statybinėmis medžiagomis
Ergoss, SIA, prekyba statybinėmis medžiagomis"Ergoss". Prekyba medienos plokštėmis - faniera, baldine faniera, OSB plokštėmis. Išpjovimas pagal užsakymą. Individualūs baldai. Sukurta klientų bazė.
Sutras Z/S, kaimo namas
Sutras Z/S, kaimo namasZ / S SUTRAS siūlo poilsį kaimo sodyboje su pirtimi: Poilsis lauke prie židinio ir laužo, sporto žaidimai, vaikų pramogos ir jubiliejų šventimas.
Laba pirts, pirtis - poilsio kompleksas
Laba pirts, pirtis - poilsio kompleksasBallītēm, nopietnām svinībām, atpūtai - Laba pirts pie Gaujas. Kamīnzālīte, banketu zāle 50 personām, mitrā lauku pirts, baseins.
RENT A CAMPER, automobilių nuoma
RENT A CAMPER, automobilių nuomaKemperių ir priekabų nuoma. Patogūs ir mobilūs autotreileriai laimėjo simpatijas ir pripažinimą keliautojų aplink pasaulį.
Ziedu Dīva, gėlių studija
Ziedu Dīva, gėlių studijaKūrybingi ir su meile padaryti darbai, džiuginantys širdį, bet kokiai šventei ir kasdienai. Su malonumu galime padėti išpildyti norus ir nuspalvinti šventes, paversti svajones realybe!
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaKeramika. Senovės keramikos technologija, kur išmintis, kukli elegancija ir praktiškumas yra aukšto meistriškumo pagrindas.
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaNešiojamos pirtys – statinės, vonios. Valčių nuoma kelionei Abavoje, plaukiojimas Kuržemėje, valčių nuoma Kandavoje, transportas su vairuotoju nuo plaukimo pabaigos taško iki vietos, kur pradėjote kelionę ir palikote transporto priemonę. SUP lentų nuoma. Sodo žaidimai.
Marteks noma, autoservisas
Marteks noma, autoservisasMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
Visi banneri