Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Vannu pasaule, santechnika

Vannu pasaule, santechnika

Šmerļa iela 3 k.2 (1. stāvs), Rīga, Latvija, LV-1006
(+371) 26637111
 
VisiPasiūlymai
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiInternetinės parduotuvėsPrekybaDidmeninė prekybaAkcijų pasiūlymaiUžsakymų pristatymas LatvijojeSantechnikaDušo kabinos   Dušu sienas   Dušu vanniņas   Masažinės dušo kabinos   Masažo lentos   Garo kabinosVonios   Akrilinė vonia   Hidromasāžas vannas   Vonios kambario priedaiBaldai vonios kambariuiVandens maišytuvai   Maišytuvai   Vonios maišytuvai   Dušo maišytuvai   Kriauklės maišytuvai   Maišytuvai virtuveiKeraminiai unitazai   Brīvi stāvošie podi   Pisuariniai   Piekaramie podi   Bidės   Tualetes poda sēdriņķi ar vākuKriauklės   Akmens kriauklės   Nerūsējošā tērauda izlietnesApšildymo įranga   Šiltos grindys   Rankšluoščių džiovintuvai   Ketaus krosnys, kūryklos   Židinių pakūros   Pirčių krosnys   Monometrai, termometrai   Vandens šildytuvai   Radiatori - konvektori    Apavu žāvētāji    Malkas pirts krāsnis   Centrinio šildymo katilaiVirtuvės indai, prekėsSantehnikas armatūraPirties reikmenys   Pirties durysVandens tiekimas ir kanalozacija   Santechniniai darbai   Siurbliai, vožtuvai   Povandeniniai siurbliai   Vandens cirkuliacijos siurbliaiBuitinė technika   Virtuves tvaika nosūcēji   Elektrinės plytelės   Elektriskās, gāzes virsmas   Indukcijas virsmas   Mikroviļņu krāsnis   Skalbimo mašinos   Šaldytuvai   Indaplovės
Žemėlapis

Villa Anna, svečių namai
Villa Anna, svečių namaiVila Anna - tai amžina istorijų paslaptis ir mėlynosios jūros legendos, visa tai papildys nepakartojamo skonio patiekalų aromatas, sukurtas virėjų sumaniomis rankomis, įeinantis į jūsų kambarį kartu su ryto saule.
Lobes krogs, svečių namai
Lobes krogs, svečių namaiLOBES smuklė. Kavinė - iki 50 žmonių, pokylių salė iki 150 žmonių, numeriai, pirtis - iki 20 žmonių.
Escape.lv rooms, kvesti, pabėgimo kambarys
Escape.lv rooms, kvesti, pabėgimo kambarysAtraskite savo intelekto ribas. Escape yra interaktyvus ir intuityvus realaus gyvenimo žaidimas, reikalaujantis jūsų dėmesio, sugebėjimo rasti sprendimus ir komandinio darbo įgūdžių neįprastose situacijose. Paslapčių išsprendimui ir įkalčių leidimui nemokamai 2–6 dalyvių komandai skirta 60 minučių. Rezervacija turi būti atlikta prieš 24 valandas.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
K-masti.lv, SIA
K-masti.lv, SIAJei norite įrengti vėliavos stiebą prie savo privataus namo ar įmonės, jei reikia įmonės ar kitų vėliavų, tuomet K-MASTI.LV yra tinkama vieta gauti tai, ko norite! Vėliavos ir stiebai – mūsų reikalas!
Zarumi, šūšanas darbnīca
Zarumi, šūšanas darbnīcaSiuvimo cechas ZARUMI. Siuvimas, siuvinėjimas, taisymas. Logotipų ir vėliavų siuvinėjimai. Darbo drabužiai, prijuostės.
Sanders, svečių namai
Sanders, svečių namaiSvečių namai Sanders. Nakvynė, pirtis, relaksacijai - medinis kubilas su ozonu, galimybė išsinuomoti dviratį, šalia svečių namų yra parduotuvė - kavinė.
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība Rīgā
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība RīgāCarparts.lv siūlo naujas autodetales bet kokiam automobiliui. Lengvai ir greitai nupirksite įvairias detales, aksesuarus,tepalą ir visa kita.
Meļķerti, svečių namai
Meļķerti, svečių namaiSvečių namai Meļķerti yra 2 km nuo Kandavos ir siūlo nuotabias patalpas įvairių iškilmių organizavimui. Ramybė, pirtis, baseinas, nakvynė.
Sutras Z/S, kaimo namas
Sutras Z/S, kaimo namasZ / S SUTRAS siūlo poilsį kaimo sodyboje su pirtimi: Poilsis lauke prie židinio ir laužo, sporto žaidimai, vaikų pramogos ir jubiliejų šventimas.
Visi banneri