Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas invalīdu biedrība

Latgales iela 297, Rīga, Latvija
(+371) 67134010
 
VisiPasiūlymai
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiVisuomeninės organizacijos, Fondai

Ilona Einika, Fotografas
Ilona Einika, FotografasGaliu drąsiai teigti, kad esu įsimylėjęs fotografiją. Ši veikla – ne tik hobis, o galimybė įamžinti savo natūralų grožį ir galimybė kurti istoriją. Fotosesijos metu visada fiksuoju akimirką ir stengiuosi užfiksuoti tikras emocijas: laimę, ašaras, juoką, nuostabą, meilę. Visada esu atvira bendradarbiavimui ir naujiems iššūkiams!
Stieress, kempingai
Stieress, kempingaiKempingas Stieress siūlo keturviečius ir dviviečius numerius, palapinių vietas. Kempinge galima suvalgyti sočius pietus kavinėje. Įrengtas dušas ir tualetai , 400 m - jūra.
K-masti.lv, SIA
K-masti.lv, SIAJei norite įrengti vėliavos stiebą prie savo privataus namo ar įmonės, jei reikia įmonės ar kitų vėliavų, tuomet K-MASTI.LV yra tinkama vieta gauti tai, ko norite! Vėliavos ir stiebai – mūsų reikalas!
Jena motors, SIA, poilsio ūkis
Jena motors, SIA, poilsio ūkisKeturačių, motorolerių, motociklų, vandens motociklų ir sniego motociklų nuoma ir pardavimas. Sporto įrangos nuoma.
Silamalas, poilsio kompleksas
Silamalas, poilsio kompleksasKompleksas įsikūręs miške, pačioje kalno viršūnėje, vaizdingoje vietoje – Milžkalnėje, tik 60 km nuo Rygos. pas mus galėsite pabėgti nuo miesto triukšmo ir mėgautis ramybe bei tyla, atsipalaiduoti pirtyje ar pasikaitinti sūkurinėje vonioje ir pasimėgauti gaiviomis maudynėmis baseine.
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. Aukštalipių ir alpinistų paslaugos, pramoninis alpinizmas. Stogų dengimas ir remontas, dūmtraukių, pastolių remontas. Fasadų plovimas ir remontas. Aprūpinimas alpinizmo įranga.
Villa Vanilla, viešbutis
Villa Vanilla, viešbutisViesnīca Villa Vanilla piedāva 10 labiekārtotus numuriņus Siguldas klusajā centrā - tuvumā atrodas gan ēdināsnas vietas, gan ievērojami apskates objekti.
Lapsas, poilsio bazė
Lapsas, poilsio bazėViesu nams Lapsas, naktsmājas, pirti, baļļa, banketu zāle, telts vietas. Piedāvājums ūdenstūrisma cienītajiem – piecvietīgi katamarāni, kanoe laivas, piegāde.
Mežābeles, laisvalaikio namai
Mežābeles, laisvalaikio namaiAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
Prezentreklāma, SIA
Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
Visi banneri