Sting, SIA, tirgotava

Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
Skursteņmeistars, SIA
Skursteņmeistars, SIALatvijas Amatniecības Kamerā diplomēti skursteņslauķu amata meistari, zeļļi un mācekļi sniedz sekojošus pakalpojumus: Mehāniskās ventilācijas sistēmu tīrīšanu, Dūmvadu projektēšanu, pieņemšanu ekspluatācijā, Skursteņu un apkures ierīču tīrīšanu...
Žuvine, žuvies restoranas
Žuvine, žuvies restoranasŽuvinė - tik vienintelis specializuotas jūros gėrybių restoranas Palangoje, geras prasiblaškymas Basanavičiaus gatvėje,šviežiai paruošti patiekalai iš žuvies.
Lapsas, poilsio bazė
Lapsas, poilsio bazėViesu nams Lapsas, naktsmājas, pirti, baļļa, banketu zāle, telts vietas. Piedāvājums ūdenstūrisma cienītajiem – piecvietīgi katamarāni, kanoe laivas, piegāde.
P. Čerņavska keramikas māja
P. Čerņavska keramikas mājaEkspozīcijas apskate. Iespēja pašam izmēģināt roku podu virpošanā. Izstrādājumus iespējams iegādāties.
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTechnika Poilsiui ir Darbui, tai geriausių produkcijos gamintojų pasaulis, kokybiškas aptarnavimas, servisas ir žemos kainos!
Rozā sapnis, karnavalo ir vakarinių suknelių nuoma, internetinė parduotuvė
Rozā sapnis, karnavalo ir vakarinių suknelių nuoma, internetinė parduotuvėRožinė svajonė. Karnavalinės ir vakarinės suknelės, nuoma ir aksesuarai.
Zaļie Atvari, svečių namai
Zaļie Atvari, svečių namaiZaļie Atvari siūlo pirčių kompleksą, iškilmių patalpas, jaukius kambarius, jaukią atmosferą ir galimybę užsisakyti valgius.
URALA, svečių namai
URALA, svečių namaiTikra rusiška pirtis. Patalpos iškilmėms 100 žmonių. Didelė terasa su šildomomu kubilu. Esame visai netoli nuo Rygos.
Rojas rodes, laisvalaikio namai
Rojas rodes, laisvalaikio namaiRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Visi banneri
laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma