One

Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Jerevan, viešbutis
Jerevan, viešbutisMūsų paslaugoms trijų žvaigždučių 24 vietų viešbutis Jerevan. Modernų viešbutį, įsikūrusį netoli miesto, supa įstabaus grožio miškai, nepakartojama gamta.
PIF PAF, peintbola parks, sporto ir poilsio centras
PIF PAF, peintbola parks, sporto ir poilsio centrasDažasvydis PIF PAF. Siūlome sportinio žaidimo ir azartinio pomėgio derinį - dažasvydį. Taupykite jūsų laiką ir degalus: mes esame apie 20km atstumu nuo Rygos centro.
Komforts, vandentiekio ir šildymo salonas
Komforts, vandentiekio ir šildymo salonasEVA-SAT pagrindinė veiklos sritis - aukštos kokybės mažmeninė ir didmeninė prekyba santechnikos, šildymo technologijomis.
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktyvaus turizmo centras
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktyvaus turizmo centrasAktyvus ištisus metus! Ozolkalns siūlo laisvalaikio ir apgyvendinimo galimybes Gaujos nacionaliniame parke, netoli Cesių. Žiemą čia įrengtos slidinėjimo ir snieglenčių trasos, kurių ilgis siekia 500 metrų. Kalvoje įrengtas krėslinis keltuvas ir du inkariniai keltuvai, teikiamos įrangos nuomos ir instruktoriaus paslaugos.
Skrivanek Baltic, SIA, Kalbų mokykla, vertimų biuras
Skrivanek Baltic, SIA, Kalbų mokykla, vertimų biurasSkrivanek Įmonė įkurta 1994 metais Prahoje, Čekijos Respublikoje, ir nuo tada ji išaugo ir tapo viena iš didžiausių pasaulyje.
Vintāža, svečių namai
Vintāža, svečių namaiViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
Upmaļi, iškilmių namai
Upmaļi, iškilmių namaiPatalpos šventėms ir seminarams, pirtis su baseinu ir židiniu. Stalų serviravimas ir gyva muzika. Poilsis gamtoje ant Ligatne upės kranto.
Gintus, SIA, matavimas
Gintus, SIA,  matavimasOOO Gintus, matavimo darbai, topografija, detalusis planavimas, vykdymo schemos, ribų planai.
KraBS, metalo apdirbimas
KraBS, metalo apdirbimasKraBS. Metalo gaminiai ir konstrukcijos, Žaliuzės ir automatinės sistemos, Saulės kolektorių sistemos ir komplektai, Darbo apsauga, apranga, įranga.
Zāģeri, svečių namai
Zāģeri, svečių namaiBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Visi banneri
laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma