Selss, turizmo agentūra

Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Mega Star, šaldymo įranga
Mega Star, šaldymo įrangaSIA "MEGA STAR" yra specializuota Latvijos įmonė, kurios veikla orientuota į sudėtingų užduočių įgyvendinimą montuojant pramonines ir komercines šaldymo bei kondicionavimo sistemas.
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaino biuras
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaino biurasPagrindinė įmonės veiklos kryptis yra automobilių apklijavimas . Mes dirbame su 3M ir MACTAC klijuojama plėvele ir pagalbinėmis medžiagomis. Kiekvienai transporto priemonei rasime tinkamos kokybės klijavimo plėvelę.
Dace Grīnberga, keramiķe
Dace Grīnberga, keramiķe Keramikė Dace Grinberga dirba su spalvotų akmenų masėmis, moliu ir porcelianu. Modernus daiktų interjeras. Paprastos ažūrinės formos su kitokia faktūra.
Pinumi, salonas - dirbtuvės
Pinumi, salonas - dirbtuvėsPintinės nupintos iš išaugintų medžagų Latvijoje. Pinant, man svarbi kokybė, kad dirbiniai tarnautų ilgus metus.
Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
EXI, baldai
EXI, baldaiNaudoti baldai iš Vokietijos: Naudoti minkšti odiniai baldai, komodos, miegamojo rinkiniai. Naujų baldų katalogai. Pigiau nebūna!
Komforts, vandentiekio ir šildymo salonas
Komforts, vandentiekio ir šildymo salonasEVA-SAT pagrindinė veiklos sritis - aukštos kokybės mažmeninė ir didmeninė prekyba santechnikos, šildymo technologijomis.
Kalēji, laisvalaikio namai
Kalēji, laisvalaikio namaiSvečių namai, pirtis, kempingas Mazirbe. Jūra ir paplūdimys be grūsčių. Nuostabus poilsis gamtoje.
Belameks, sienų ir lubų apdailos elementai
Belameks, sienų ir lubų apdailos elementaiMūsų firma "Belameks" yra viena iš stambiausių tapetų tiekėjų Latvijos teritorijoje. Tapetai inportuojami iš Vokietijos, Anglijos, JAV. Tiekiame RASCH prekinio ženklo klijus tapetams.
Viduslaiku izklaides
Viduslaiku izklaides"Niedru Lija" siūlo patrauklių viduramžių stiliaus pramogų - šaudymas iš lanko, arbaleto, kirvio ir ieties mėtymas, monetų kalimas. Mūsų arbaletas yra viduramžių arbaleto imitacija (14 a.), mėtomieji kirviai - 1
Visi banneri
Poilsis prie jūrostode.webpIzglītības ceļvedis