Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
Izbushka, viesu nams, pirtis
Izbushka, viesu nams, pirtisPuiki pirtis, mūsų svečiai gali gerai pasikaitinti, iš širdies pasiperti. Po pirties galima paplaukioti baseine. Salė su židiniu.
Akmens apstrādes centrs AKM
Akmens apstrādes centrs AKMKvalificēti meistari veiks kapu pieminekļu izgatavošanu un uzstādīšanu, gravēšanu ar smilšu strūklu, arhitektonisko elementu un būvdetaļu izgatavošanu, izveidos dekoratīvus dārza elementus.
Muduri, SIA, darbnīca
Muduri, SIA, darbnīcaEtnografinių kostiumų siuvimas ir siuvinėjimas kolektyvams ir individualiems klientams. Tekstilės dirbiniai.
Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejus
Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejusKandavas apskrities muziejus buvo įkurtas 1995 metais., Pastatas pastatytas 19 amžiaus antroje pusėje, muziejus pristatė ekspoziciją "Mes savo miestui", pasakojimai apie telefono ir pašto vystymą Kurzemėje, taip pat prisiminimai apie sovietmetį CCCP "Raudoname kampelyje."
Kalndruvas bloks, SIA, gerinimo darbai, apželdinimas
Kalndruvas bloks, SIA, gerinimo darbai, apželdinimasKalndruvas bloks. Grindinio akmenys, betono blokai, keramzitbetonis, betonas. Teritorijų įrengimas, sodų apželdinimas, tolimesnė priežiūra.
Pokaiņi
PokaiņiSenovinė, šventa vieta, akmens grindinys, kaimo energija. Pažinsi save ir senovę.
SAKA - S, baldai
SAKA - S, baldaiBaldų gamyba, projektavimas ir pastatymas pagal individualius užsakymus. Praktiški, patvarūs, paprasti ir madingi, ekskliuzyviniai, ekologiški baldai.
Ezerkrasti, poilsio bazė
Ezerkrasti, poilsio bazėPoilsis netoli Raznos ežero. 2 nauji svečių namai. Patalpos šventėms ir poilsiui. Pokylių salės ir konferencijų salės. Jaukūs kambariai nakvynei. Pirtys, jacuzzi, baseinas, aktyvus poilsis.
Energetikas, sveikatos ir poilsio centras
Energetikas, sveikatos ir poilsio centrasEnergetikas. Rehabilitācijas centrs pie jūras. Bērnu vasaras nometnes. Pasākumu organizēšana, ēdināšana. Konferenču telpas.
Visi banneri
laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma