Patversme, svečių namai

Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6442
Parodytas paieškos rezultatuose : 43657
Žiūrėti kataloge : Svečių namai

Polar Shock Therapy, SIA
Polar Shock Therapy, SIASu Polar Shock Therapy ledinėmis voniomis gali mėgautis šalto maudymosi privalumais savo kieme ar buto terasoje – bet kuriuo tau patogiu metu. Jos lengvai įrengiamos, greitai pripildomos vandeniu ir lengvai prižiūrimos.
Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikums
Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikumsDaugpilio technologijų ir turizmo technikumas visiems susidomėjusiems siūlo platų profesinio mokymo programų spektrą. Pas mus galite įgyti profesinį išsilavinimą tiek po pagrindinės mokyklos, tiek po vidurinės mokyklos.
Otto Home, baldų ir dekoro salonas
Otto Home, baldų ir dekoro salonasSIA Otto & Leo naudoja modernią įrangą. Baldus galima užsakyti skirtingų spalvų, dydžių ir audinių. Siūlome individualią baldų, parketo ir durų gamybą.
Sutras Z/S, kaimo namas
Sutras Z/S, kaimo namasZ / S SUTRAS siūlo poilsį kaimo sodyboje su pirtimi: Poilsis lauke prie židinio ir laužo, sporto žaidimai, vaikų pramogos ir jubiliejų šventimas.
Kameja, užuolaidų salonas
Kameja, užuolaidų salonasUžuolaidų salonas Kamėja. Užuolaidos, modeliavimas ir siuvimas. Stropai užuolaidoms. Audiniai, siuvimo reikmenys. Namų tekstilė. Prekyba. Drabužių modeliavimas ir siuvimas. Žaliuzės.
Volmārcentrs, SIA
Volmārcentrs, SIAVOLMĀRCENTRS - CNC frezavimo ir lazerinio graviravimo įmonė Preiliuose. Mes siūlome platų paslaugų spektrą: dizaino kūrimas, frezavimas, graviravimas ir tolesnis apdorojimas. Gaminame įvairius medinius gaminius: lentas, pakabas, dėžutes, žvakides, laikrodžius, dekoratyvines plokštes, medalių laikiklius, sezonines ir vestuvines medines dekoracijas ir kt. Apdorojamos medžiagos: fanera, mediena - pušis, eglė, ąžuolas, uosis, MDF, putplasčio PVC lakštai, plastikas, organinis stiklas, monopolinis karbonatas, putplastis.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Cīrulīši, sveikatos ir poilsio centras
Cīrulīši, sveikatos ir poilsio centrasPatalpos iškilmėms, konferencijoms ir seminarams, viešbutis, pirtis, džakuzi, aktyvus poilsis, vasaros stovyklos vaikams...
Zvejnieki 2000, SIA, poilsio bazė
Zvejnieki 2000, SIA, poilsio bazėKiekvienas iš mūsų keturių kotedžų skirtas 6 asmenims ir aprūpintas elektriniais šildymo elementais , pirtis su aromatine šluota, jauki salė su židiniu, bus iškilmėms, pasiplaukiojimas valtimi ežeru.
Zaļie ābolīši, svečių namai
Zaļie ābolīši, svečių namaiViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Visi banneri
turaidas_muzejrezervats.jpgPoilsis prie jūrosIzglītības ceļvedisBaneru reklāma