Sql errorMežezers, kaimo turizmo ir sporto kompleksas : Mežezers, Aiviekstes pagasts, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5120
Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Mežezers, kaimo turizmo ir sporto kompleksas

Mežezers, kaimo turizmo ir sporto kompleksas

Mežezers, Aiviekstes pagasts, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5120
(+371) 26411213
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiPoilsio bazėsApgyvendinimas    Stovyklavietės   Šešiolikaviečiai nameliai   Aštuoniolikaviečiai nameliai   Vietos palapinėmsSvečių namai   Dviviečiai kambariai   Liukso dviviečiai kambariai   Keturviečiai kambariai   Dešimtviečiai kambariaiKonferencijų ir seminarų salėsBanketų salėsKavinėsPirtys, Saunos   Baseinai   Kurenami kubilaiPoilsis gamtoje   Poilsis prie Odzes ežero   Poilsis prie ežerų   Maudynių vietos   Vietos iškyloms   Sūpynės   Grybavimas   Uogavimas   Žvejyba   Vėžių gaudymasSporto ir turizmo įrangos nuoma    Valčių nuoma   Kamuolių nuoma   Dviračių nuoma   Vandens dviračių nuoma   Žiemos inventoriaus nuoma      Nuotolinių slidžių nuoma      Snieglenčių nuoma      Slalomo inventorius      Pačiūžų nuomaAktyvus poilsis   Kalnų slidinėjimo trasos   Pacēlāji   Ilgų distancijų slidinėjimo trasos   Poilsis ant vandens   Pasivažinėjimai vandens motociklais   Vietos sporto renginiamsSporto aikštelės   Tinklinio aikštelės   Futbolo aikštės   Tubingu trasa
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 434251
Parodytas paieškos rezultatuose : 2456961
Žiūrėti kataloge : Poilsio bazės


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Porto Resort, viešbutis
 Porto Resort, viešbutisPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
Dalss & Co
Dalss & CoNamų ir sodo produktai, gėlių svogūnėliai, gumbai, šakniastiebiai, vazonuose išdėstyti daugiamečiai augalai, hortenzijos, vaistažolės, vaistažolės, grybai, grybiena, medžių daigai. Namų tekstilė, patalynė, indai ir daug daugiau.
Magnus Hotel, viešbutis
Magnus Hotel, viešbutisMAGNUS HOTEL - naujas trijų žvaigždučių viešbutis Kauno miesto centre. Devynių aukštų pastate yra 82 modernūs ir jaukūs dviviečiai kambariai, 7 iš jų liukso klasės.
Liedags, svečių namai
Liedags, svečių namaiSvečių namai yra ant Liepoja-Ventspilis plento. Svečių namai Liedags siūlo 16 įrengtų kambarių, užkandinė baras, patalpos konferencijoms ir renginiams, pirtį su baseinu.
Magma, SIA
Magma, SIASIA "Magma" - santechnikos prekyba ir gamyba. Įkurta 1996 m. Vasario 23 d. Tai 100% Latvijos įmonė, išaugusi iš mažo šeimos verslo į stabilią, saugią, dinamišką santechnikos gamybos ir prekybos įmonę Latvijoje. Gamina lanksčias pavaras ir maišytuvus su prekės ženklu MAGMA. Bendrovės tikslas yra parduoti geriausius maišytuvus. Bendrovė klientams teikia maksimalų įmanomą paslaugų paketą, pradedant konsultacijomis ir baigiant jų įgyvendinimu prekyboje.
Bea aizkaru centrs, salonas
Bea aizkaru centrs, salonasUžuolaidų salonas Bea. Audiniai, užuolaidos ir staltiesės, karnizai, roletai, vertikalios, horizontalios žaliuzės, aksesuarai ir reikmenys siuvimui.
Laba pirts, pirtis - poilsio kompleksas
Laba pirts, pirtis - poilsio kompleksasBallītēm, nopietnām svinībām, atpūtai - Laba pirts pie Gaujas. Kamīnzālīte, banketu zāle 50 personām, mitrā lauku pirts, baseins.
SAKA - S, baldai
SAKA - S, baldaiBaldų gamyba, projektavimas ir pastatymas pagal individualius užsakymus. Praktiški, patvarūs, paprasti ir madingi, ekskliuzyviniai, ekologiški baldai.
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
Visi banneri