EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
Hutor Group
Hutor GroupPoilsio kompleksas "Gulbji" su visais patogumai ir rusiška pirtimi ant vaizdingo Rušonas ežero kranto. Jūsų paslaugoms - kateris ir valtys, ungurių,lydekų,karšių, karpių žvejyba.
Mežābeles, laisvalaikio namai
Mežābeles, laisvalaikio namaiAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
Tāti, kempingai
Tāti, kempingaiKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Anemones, glamping
Anemones, glampingGlamping Anemones yra nauja poilsio vieta Pliencieme 900m nuo jūros. Glamping yra pušimis apaugusioje, žalioje, žydinčioje vietoje. Netoliese: pasivaikščiojimo takai su mėlynėmis, bruknėmis ir grybais. Glampinge įrengta virtuvės zona, kurioje rasite šaldytuvą, indus, indukcinę viryklę, mikrobangų krosnelę, kavos aparatą. Kabinoje yra dušas, tualetas, oro šilumos siurblys (temperatūra gali būti vėsinama arba šildoma), granulinis židinys.
Pārcelšanās24.lv, pervežimų paslaugos
Pārcelšanās24.lv, pervežimų paslaugosPārcelšanās24.lv siūlo įvairias perkraustymo paslaugas visoje Latvijoje ir Europoje.
Zanzibāra, kempingai
Zanzibāra, kempingaiKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
Lielkaibēni, svečių namai
Lielkaibēni, svečių namaiDvi salės su židiniais, nakvynė (30 lovų). Vakarėliai iki 70 žmonių, maitinimo paslaugos, vaišių stalo serviravimas.
Kalndruvas bloks, SIA, gerinimo darbai, apželdinimas
Kalndruvas bloks, SIA, gerinimo darbai, apželdinimasKalndruvas bloks. Grindinio akmenys, betono blokai, keramzitbetonis, betonas. Teritorijų įrengimas, sodų apželdinimas, tolimesnė priežiūra.
Cigoriņš IU, dirbtuvės
Cigoriņš IU, dirbtuvėsAkmens apstrāde un pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.
Visi banneri
laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma