Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Pārcelšanās24.lv, pervežimų paslaugos

Pārcelšanās24.lv, pervežimų paslaugos

Margrietas iela 7, Rīga, Latvija, LV-1046
(+371) 20880008
Juridinis pavadinimas : JK Movers, SIA
Registracijos numeris : 40203202510
Juridinis adresas : Friča Brīvzemnieka iela 14 - 11, Rīga, LV-1004
 
VisiPasiūlymaiGalerijaVideoŽemėlapis
Aprašymai

Pārcelšanas24.lv siūlo įvairias perkraustymo paslaugas. Mus geriausiai apibūdina individualus požiūris į kiekvieną klientą, nes tai leidžia kokybiškai atlikti darbus, surandant Jums tinkamiausią ir finansiškai naudingiausią sprendimą. Mūsų komandoje dirba stiprūs ir išmanantys vaikinai, turintys ilgametę patirtį pervežimų srityje tiek Latvijoje, tiek Europoje.

Pasirinkę Pārcelšanas24.lv galite būti tikri, kad suteiksime kruopštų daiktų pervežimą, patyrusius krautuvus, kokybišką baldų surinkimą ir išmontavimą, transporto paslaugas smulkių, didelių ir sunkiasvorių krovinių pervežimui. Esame labai punktualūs ir gerbiame kliento laiką, todėl visada greitai ir laiku atvykstame į objektą, taip pat užtikriname paslaugų teikimą Jums patogiausiu laiku. Visus darbus atliekame taip, kad kiekvienas mūsų klientas nedvejodamas vėl ir vėl naudotųsi mūsų paslaugomis. 

Mes siūlome: 

Nemokamos konsultacijos prieš atliekant darbus 

Individualus požiūris ir situaciją atitinkantys sprendimai 

Darbų atlikimas nurodytais terminais palankiomis kainomis 

Perkraustymo paslauga Rygoje, visoje Latvijos ir ES valstybių narių teritorijoje 

Perkraustymo paslauga fiziniams ir juridiniams asmenims 

Patyrusių krovėjų paslaugos 

Kokybiškas baldų surinkimas ir išmontavimas 

Visų rūšių baldų pervežimas

Didelių gabaritų ir nestandartinių daiktų pervežimas 

Birių (baldų, buitinės technikos ir kt.) išvežimo paslaugos 

Statybinių medžiagų pervežimas Rygoje ir visoje Latvijoje 

Standartinių ir nestandartinių daiktų (pvz. paveikslų, pianinų, seifų) pakavimas ir kruopštus transportavimas. 

Kruopštus daiktų supakavimas, kad jie nebūtų pažeisti transportuojant 

Ilgaamžių dėžių nuoma

Galerija
Video
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiPārvākšanās serviss (Pervežimo paslaugos)iš 50 € Ofisų pervežimaiiš 50 € Pakrovimo ir iškrovimo paslaugosiš 40 € Pakrovimo ir iškrovimo darbai ir technikaiš 40 € Baldų surinkimas, išrinkimas, pervežimasiš 40 € Prekių gabenimasiš 40 € Buitinių prietaisų vežimasiš 40 € Persikraustymasiš 40 € Ražošanas iekārtu, darbagaldu pārvešanaiš 40 € Tarptautinės kelionių paslaugosiš 40 € Vežėjų paslaugosiš 20 € Daiktų pakavimo paslaugosiš 40 € Krovininiai taksiiš 40 € Transporto paslaugosiš 40 € Krovinių pervežimasiš 40 € Vietiniai pervežimaiiš 40 €
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 19513
Parodytas paieškos rezultatuose : 182635

Sonāte, svečių namai
Sonāte, svečių namaiSvečių Namai Sonate yra įsikūrę vaizdingoje vietoje, šalia pilies Stamerienas. Nakvynė, SPA, baseinas, patalpos banketams ir konferencijoms.
Leibuk, IK
Leibuk, IKVisų rūšių verslo apskaitos paslaugos Konsultacijos pradedant verslą, pasirenkant tinkamiausią verslo formą, pasirenkant mokesčių režimą. „Leibuk“ teikia visapusiškas paslaugas, pradedant verslo plano rengimu, įmonės formavimu, apskaitos tvarkymu ir ekonomine analize įmonėms.
RMS Heating, SIA, šildymo technika
RMS Heating, SIA, šildymo technikaElektriskās apsildes sistēmas, izveidotas piemērojot apsildes kabeļus, kas pateicoties viņu universalitātei atrod plašu pielietojumu visdažādākās jomās. Veikals "SILTA MĀJA" piedāvā kompānijas A.RAK Wärmetechnik GmbH (Vācija) apsildāmos kabeļus.
LEGALIA, juridinis biuras
LEGALIA, juridinis biurasJuridiskajā birojā LEGALIA esam apvienojušies juristi ar 20 gadu pieredzi. Mūsu galvenā vērtība ir ikviens klients, kurš vēršas pie mums pēc palīdzības kādas problēmas atrisināšanai vai vienkāršu un ikdienišķu jautājumu atrisināšanai.
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASĮmonė AKVEDUKTS yra viena stabiliausių ir patikimiausių šilumos, vandens tiekimo ir sodo prekių didmenininkų Baltijos šalyse. Mūsų įmonė siūlo modernius produktus, atitinkančius aukštus standartus ir techninius reikalavimus vandens tiekimui, šildymui ir drėkinimui Latvijos, Lietuvos ir Estijos teritorijoje.
Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMiolans, SEIFAI atsparūs ugniai, ŠARVUOTI seifai, seifai su laiko užlaikymu. Metalinės DURYS - gamyba, montavimas, aptarnavimas.
Rigess, Sodo technikos priežiūra ir remontas
Rigess, Sodo technikos priežiūra ir remontasHusqvarna ir kitų gamintojų sodo technikos remontas, techninis aptarnavimas. Jūsų vejapjovės, žoliapjovės, pjūklai, traktoriai ar kita sodo technika paklius į patyrusias rankas, bus prižiūrima ir remontuojama.
Silta-maja.lv
Silta-maja.lvSilta-Māja.lv – didelę patirtį šilumos siurblių rinkoje turinti šildymo sistemų surinkimo įmonė, savo klientams teikianti aukštos kokybės surinkimą ir aptarnavimą už prieinamą kainą.
Kalumi SIA, kalvystės dirbiniai
Kalumi SIA, kalvystės dirbiniaiKalvio paslaugos, grotelės ir įrankiai židiniui, geležies jungiamosios detalės, vyriai, durų rankenos, spynos, įrankiai medienai apdirbti, vartai, prancūziški balkonėliai ir daug daugiau.
Aviokase.Lv, bilietai internetu
Aviokase.Lv, bilietai internetuAvioKases.lv. Aviabilietai, bilietų kasos, rezervavimas, pardavimas. Viešbučių rezervavimas. Užsakomieji skrydžiai. Draudimas. Automobilių nuoma. Autobusų bilietai.
Visi banneri