Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Anemones, glamping

Anemones, glamping

Ikara iela 7a, Plieņciems, Engures pagasts, Tukuma novads, Latvija
(+371) 29116490
 
VisiPasiūlymaiGalerijaVideoŽemėlapis
Aprašymai

Glampings Anemones yra Engurės valsčiuje, Pliencieme, 900m nuo jūros. Siūlome poilsį gamtoje su visais patogumais. Nakvynė iki 4 asmenų. Svečiai labiausiai vertina tai, kad glamping yra netoli šeimininkų gyvenamosios vietos, todėl jie gali jaustis saugūs, bet pakankamai nuošalūs, kad jaustųsi lyg vieni. Šalia palapinės yra nemokama automobilių stovėjimo aikštelė. Reguliarus viešasis transportas. Autobusų stotelė "Plieņciems" yra tik 300 m nuo žydinčių Anemones (autobusų maršrutai Ryga-Dubulti-Talsi arba Ryga-Dubulti-Kolka (arba atvirkščiai).

Glamping yra pušimis apaugusioje, žalioje, žydinčioje vietoje, kuri suteikia papildomo žavesio. Šalia pušynas su pasivaikščiojimo takais, kuriame auga mėlynės, bruknės, grybai. Glampinge įrengta virtuvės zona, kurioje rasite šaldytuvą, indus, indukcinę viryklę, mikrobangų krosnelę, kavos aparatą. Kabinoje yra dušas, tualetas, oro šilumos siurblys (temperatūra gali būti vėsinama arba šildoma), granulinis židinys. Teritorijoje yra pavėsinė, tinklinio aikštelė, kepsninė, smėlio dėžė vaikams. Svečiai iki šiol vertino glaustinukuose teikiamą komfortą, nes gavo daugiau nei tikėjosi. SUP lentos ir kubilas su led lemputėmis bei sūkurinė vonia yra už papildomą mokestį. Prie vonios yra pastatytas dujinis šildytuvas, kad išleisdami šiltą vandenį nejaustumėte diskomforto. Taip pat laukiamos šeimos su augintiniais!

Apie mus

Glampings Anemones – nauja poilsio vieta Pliencieme. Pirmieji svečiai buvo sutikti 2022 m. liepos 8 d. Mūsų prioritetas – sukurti tvarkingą, žydinčią aplinką ir jaukią, atpalaiduojančią atmosferą savo svečiams. Iki šiol svečiai jį įvertino labai gerais.Gyvenk palapinėje kaip karalius!

Išlaidos

  • Nuo 100 - 120 eur už parą
  • Kubilas 70 eur. (Ruošiamas svečiams norimu laiku, išsekimo laikas neribojamas)

Patogumas

  • Darbo vieta
  • Gyvūnai leidžiami
  • Grilis
  • Automobilių stovėjimo aikštelė
  • Privati sūkurinė vonia
  • Virtuvė
  • bevielis internetas
  • Bluetooth garso kolonėlė
  • Tinklinio aikštelė
  • Paplūdimys

Klausimus siųskite mums adresu indracelmina@inbox.lv

Stengsimės atsakyti per 24 valandas.

Skambinkite +371 291 164 90

Norėdami susisiekti, skambinkite nuo 8:00 iki 23:00 val

Nakvynę taip pat galima užsisakyti per Airbnb ir Booking.com

Aplankykite mus Pliņciem, Ikara g. 7a

  • Jūra - 900 m
  • Miškas su pėsčiųjų takais - 300 m
  • Tarpmiestinių autobusų stotelė - 300 m
  • Tukums – 15 km
  • Engure - 11 km
  • Jūrmala - 30 km
  • Ryga – 65 km

kaip mes galime Jums padėti?

Esame šalia ir galime padėti išspręsti iškilusias problemas. Rekomenduokite geriausias vietas pietauti arba pasiūlykite pusryčius restorane. Pirties kubilą paruošime Jums patogiausiu metu. Specialūs pageidavimai negarantuojami, tačiau apgyvendinimo įstaigos darbuotojai dės visas pastangas, kad patenkintų jūsų pageidavimus. Po rezervacijos visada galite atsiųsti specialų prašymą.

Galerija
Video
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiApgyvendinimas Detaliau   Glamping vietos DetaliauKurenami kubilai DetaliauPoilsis prie jūros DetaliauPoilsis gamtoje DetaliauSUP lentų nuoma, nuoma DetaliauVietos iškyloms Detaliau
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5098
Parodytas paieškos rezultatuose : 47431


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
INETA LESĪTE, stilistas
INETA LESĪTE, stilistasLAK visažisto amato meistras, stilistė Ineta Lesitė. Konsultacijos, drabužių ir aksesuarų parduotuvė, makiažas, mokymai.
Žuvine, žuvies restoranas
Žuvine, žuvies restoranasŽuvinė - tik vienintelis specializuotas jūros gėrybių restoranas Palangoje, geras prasiblaškymas Basanavičiaus gatvėje,šviežiai paruošti patiekalai iš žuvies.
Ūši, kempingai
Ūši, kempingaiKolkasrago artumas, jūros ir pušų kvapo prisotintas oras, senoji istorija ir unikalus vietos identitetas – tai Kolkos bruožai, kuriuos sugėrė ir Ūšu sēta bei jos žmonės. Siūlome pažinti tolimojo šiaurinio Kuržemės kampelio tapatybę mėgaujantis ramiu poilsiu prie jūros.
Danfo Masters, SIA
Danfo Masters, SIADanfo Master. Apsauginės stiklų plėvelės. Plėvelė Decor. Stiklų apklijavimas įvairiomis plėvelėmis, Plėvelė automobiliams, stikliniams fasadams.
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
Zobārstniecības centrs Svenata
Zobārstniecības centrs SvenataOdontologijos centras Svenata. Aukštos kvalifikacijos specialistai, moderniausia stomatologijos įranga gydyti ir užkirsti kelią žandikaulio ir burnos ertmės ligoms.
Vidzemes logi, durys ir langai
Vidzemes logi, durys ir langaiSIA "Vidzemes logi" ražo energoefektīvus, augstas kvalitātes PVC logus un durvis par samērīgu cenu. Uzticams partneris celtniecībā un renovācijā.
Dzirnavu 90
Dzirnavu 90Pirčių statyba, projektavimas, statyba, kinų ir italų mozaikos, individualūs užsakymai, visų rūšių garinės pirtys, tikra rusiška pirtis, krosnys ir židiniai.
Indigo Line, SIA, esf ir eraf projektų financinės konsultacijos
Indigo Line, SIA, esf ir eraf projektų financinės konsultacijosUAB Indigo Lina gamina visą parengiamąjį ciklo valdymo programas ir projektus bendrai finansuoja ES struktūriniai fondai - ASF ir ERAF
Visi banneri