Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Elīna Sila Art

Elīna Sila Art

Sondari, Miegūze, Laidzes pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3280
(+371) 28651251
 
VisiPasiūlymaiGalerijaVideoŽemėlapis
Aprašymai

Kūdikis per visą persirengimo laikotarpį sunaudoja apie 5000 vienkartinių sauskelnių, kurios iš viso gali kainuoti apie 1500 Eur. Pasirinkus medžiagines sauskelnes, jų kaina būtų apie 250-500 EUR visam keitimo laikotarpiui, priklausomai nuo pasirinktos sistemos. Be to, medžiaginės sauskelnės gali būti naudojamos pakartotinai, sumažinant išlaidas ir atliekas. Medžiaginės sauskelnės taip pat gali būti parduodamos arba naudojamos kitiems vaikams, įskaitant brolius ir seseris bei giminaičius. Be to, medžiaginiai vystyklai yra geresni aplinkai ir kūdikiui, jie atrodo ir jaučiasi patogiai. Nepamirškite, kad vienkartinių vystyklų atliekų gali užtekti daugiau nei 400 metų, tačiau su medžiaginėmis sauskelnėmis to galite išvengti.

Galerija
Video
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiPrekės vaikams Detaliau   Prekės kūdikiams    Baby Bella (Medžiaginės sauskelnės) Detaliau   Baby Bella (Sauskelnės) DetaliauSiuvinėjimas, siuvinėjimo paslaugos Detaliau   Mašininis siuvinėjimas Detaliau   Firminių ligotipų siuvinėjimas Detaliau   Rankšluoščių siuvinėjimas Detaliau   Drabužių siuvinėjimas Detaliau   Rankdarbiai, siuvinėjimas Detaliau   Individualizuotas siuvinėjimas Detaliau   Kepurėlių siuvinėjimas Detaliau   Maišelių siuvinėjimas DetaliauSuvenyrai, dovanos Detaliau   Vestuvių dovanos DetaliauSiuvimas, siuvimo paslaugos    Kalėdinės dovanos DetaliauNėščioms ir jaunoms mamoms    Menstruaciniai apatiniai Detaliau   Daugkartinio naudojimo liemenėlės įklotai Detaliau
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 4459
Parodytas paieškos rezultatuose : 32347


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Skultes muiža, svečių namai
Skultes muiža, svečių namaiSkultes dvaras - ideali vieta kolektyviniams renginiams: svečių kambarys, sauna, baseinas, židinys, poilsio kambarys, terasa, dviviečiai kambariai.
Rotu pļava
Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
Mākslas darbnīca Antīks
Mākslas darbnīca AntīksMeno dirbtuvės "Antika. Tapyba, piešiniai tušu, interjero dizainas, patalpų dekoras. Baldų restauravimas. Meno studija.
Zāgkalni ZS, poilsio kompleksas
Zāgkalni ZS, poilsio kompleksasPoilsis netoli Usmas ežero. Įvairūs rąstiniai nameliai nakvynei, pirtis, vietos palapinėms, treilerių pajungimas, vietos iškylai, žvejyba.
Jerevan, viešbutis
Jerevan, viešbutisMūsų paslaugoms trijų žvaigždučių 24 vietų viešbutis Jerevan. Modernų viešbutį, įsikūrusį netoli miesto, supa įstabaus grožio miškai, nepakartojama gamta.
Granda, staliaus darbai
Granda, staliaus darbaiFirma Granda, dailidžių dirbiniai. Laiptų gamyba ir montavimas, baldų gamyba, alaus statinės iš ąžuolo, pirties kubilai ir kurenami kubilai, mediniai kubilai.
Ozolleja
OzollejaVeicam visa veida zemes rakšanas darbus. Atīram grāvjus un novācam bīstamos kokus.
VEIPRO, SIA, svarstyklės ir svarstyklių remontas
VEIPRO, SIA, svarstyklės ir svarstyklių remontasGaminame, parduodame ir prižiūrime tiek automatines, tiek rankines elektronines svarstykles ir svėrimo sistemas. Mes bendradarbiaujame su pasaulyje pirmaujančiais masto ir masto komponentų gamintojais, siekdami teikti aukštos kokybės produktus ir paslaugas visiems verslo sektoriams.
Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejus
Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejusKandavas apskrities muziejus buvo įkurtas 1995 metais., Pastatas pastatytas 19 amžiaus antroje pusėje, muziejus pristatė ekspoziciją "Mes savo miestui", pasakojimai apie telefono ir pašto vystymą Kurzemėje, taip pat prisiminimai apie sovietmetį CCCP "Raudoname kampelyje."
Visi banneri