Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Compensa Vienna Insurance Group, draudimas

Compensa Vienna Insurance Group, draudimas

Lauku iela 3, Tukums, Tukuma novads, Latvija, LV-3101
(+371) 29788522
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiDraudimas
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 320
Parodytas paieškos rezultatuose : 3181
Žiūrėti kataloge : Draudimas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Stieress, kempingai
Stieress, kempingaiKempingas Stieress siūlo keturviečius ir dviviečius numerius, palapinių vietas. Kempinge galima suvalgyti sočius pietus kavinėje. Įrengtas dušas ir tualetai , 400 m - jūra.
Gintus, SIA, matavimas
Gintus, SIA,  matavimasOOO Gintus, matavimo darbai, topografija, detalusis planavimas, vykdymo schemos, ribų planai.
Vīnogu stādi
Vīnogu stādiŠiuo metu vynuogių augalų augintojos ir veislių rinkėjos Gatos Kužums ūkyje tikrinimo tikslais auginama daugiau nei 300 vynuogių veislių. Kiekvienais metais kolekcija papildoma 20 - 30 naujų veislių, atsisakant tų, kurios netinka mūsų sąlygoms. Mielai jums padėsime auginti vaisingą vynmedį savo namuose, kuris džiugins saldžiomis ir sultingomis uogomis.
Sandras Baumanes dāvanu darbnīca
Sandras Baumanes dāvanu darbnīcaSandras Baumanes radošajā darbnīcā var pasūtīt interjera priekšmetus: spoguļus, spilvenus, svečturus, gleznas, traukus sava mājokļa iekārtošanai kā arī dāvanām draugiem, kolēģiem, biznesa partneriem.
Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"
Viesu nams Atsipalaidavimas ir sveikatos centras "Imantas" siūlo reabilitaciją ir atsipalaiduoti prie vieno iš gražiausių ir žaliųjų vietų Latvijoje - Jurkalnes kietas blefas Pajūrio Kuršo. Gražios gamtos aplinka atsipalaiduoti ir turėti gydomųjų galių pats.
EST Tehnoloģijas, SIA, prekyba ir svarstyklių remontas
EST Tehnoloģijas, SIA, prekyba ir svarstyklių remontasVisų rūšių svarstyklių prekyba ir remontas. Svarstyklės prekybai, namams, sandėliui, medicinai, krovimo tarnyboms, laboratorijoms ir dar daugiau.
Smēde, metalo apdirbimas
Smēde, metalo apdirbimasSMĒDE. Kalvystės dirbtuvės, dekoratyvinių, štampuotų metalo dirbinių gamyba pagal užsakymą. Rankinis darbas, mes taip pat siūlome geležies elementus interjerui ir įvairių idėjų piešimas.
Skaistkrasti, pirtis
Skaistkrasti, pirtisSvečių namai Tinuzi. Nemokamas WiFi. Pirtis ir kubilas. Kai kuriuose numeriuose yra visiškai įrengtos virtuvėlės, plokščiaekraniai televizoriai su palydovine televizija ir DVD. Jojimo žirgai ir žūklės.
PIF PAF, peintbola parks, sporto ir poilsio centras
PIF PAF, peintbola parks, sporto ir poilsio centrasDažasvydis PIF PAF. Siūlome sportinio žaidimo ir azartinio pomėgio derinį - dažasvydį. Taupykite jūsų laiką ir degalus: mes esame apie 20km atstumu nuo Rygos centro.
Visi banneri