Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
LATCARRIER, SIA

LATCARRIER, SIA

Vējstūru iela 31, Rīga, Latvija, LV-1063
(+371) 26805095
(+371) 29909075
Juridinis pavadinimas : LATCARRIER, SIA
Registracijos numeris : 41503070617
Juridinis adresas : Siguldas iela 11 - 36, Daugavpils, LV-5404
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai

KODĖL RINKTAS MUS?

MES PAPRASTAI, SAUGIAI SUTEIKIAME NAUDA IR VERTĖ:

  • Patikima ir saugi įmonė, turinti kelerių metų patirtį ir kompetentingą komandą!
  • Greitas ir paprastas bendravimas, o tai reiškia greitą citatą ir greitus atsakymus į klausimus, taip pat nuolatinį bendravimą transportavimo metu!
  • Mūsų darbuotojų žinios leidžia sukurti apgalvotas ir logiškas tiekimo grandines, užtikrinančias greitą pristatymą su optimaliomis sąnaudomis!

AUKŠČIAUSIO LYGIO KLIENTO PASLAUGA

Mūsų komandos patirtis ir atitinkamai klientų aptarnavimas atitinka aukščiausius logistikos pramonės standartus, užtikrina nepriekaištingą klientų aptarnavimą visuose bendradarbiavimo etapuose.

PASAULINĖS PARTNERYSTĖS

Ilgą laiką bendradarbiaujame su patikimais partneriais visoje Europoje. Jie leidžia teikti pasaulinio lygio paslaugas išlaikant vietinį patikimumą ir galimybę prisitaikyti prie unikalių kiekvieno regiono reikalavimų.

PAPRASTAS, SAUGU IR EFEKTYVUS.

Užtikriname, kad klientų kroviniai judėtų saugiai ir maksimaliai efektyviai laiko ir kainos atžvilgiu. Mūsų atsakingas požiūris į logistiką užtikrina pristatymo tikslumą ir savalaikiškumą.

NERIBOTOS GALIMYBĖS

Dirbdamas su mumis klientas saugiai plečia savo verslo mastą. Mūsų turimi resursai padės pasiekti naujas rinkas ir kryptingai augti žinant, kad Jūsų vežėjams reikalingos žinios ir patirtis logistikos srityje, padedančios pasiekti užsibrėžtus tikslus.

Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiLogistikos paslaugos Krovinių pervežimas Vidaus krovinių pervežimas Tarptautiniai pervežimai Transporto paslaugos
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5849
Parodytas paieškos rezultatuose : 84542


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Deko Alianse, gėlių salonas
Deko Alianse, gėlių salonasSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes 14, Ryga 14, vasario mėn. Dirbame iki 20:00 val. Siūlome gėlių pristatymą - 67282841www.dekoziedi.lv
Elīna Sila Art
Elīna Sila ArtMedžiaginės sauskelnės ir sauskelnės kūdikiams ir vaikams. Siuvinėjimo paslaugos. Individualizuotas siuvinėjimas ant įvairių audinių gaminių – marškinių, krepšių, kepurių, rankšluosčių, prijuosčių ir kt. Įmonės logotipo siuvinėjimas. Siuvinėjimas personalizuotoms dovanoms vestuvėms, krikštynoms, Kalėdoms, visokioms šventėms ir kt.
Priedes māja, svečių namai
Priedes māja, svečių namaiViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
Granīts O, SIA
Granīts O, SIAĮmonė užsiima paminklų, akmeninių sodo skulptūrų ir interjero elementų gamyba.
Dace Grīnberga, keramiķe
Dace Grīnberga, keramiķe Keramikė Dace Grinberga dirba su spalvotų akmenų masėmis, moliu ir porcelianu. Modernus daiktų interjeras. Paprastos ažūrinės formos su kitokia faktūra.
Garauši, poilsio bazė
Garauši, poilsio bazėAplink patį Lobe ežerą. 15 skirtingų valčių žvejybai, žvejybos licencijos,vietos palapinėms ir laužams, nakvynė kaimo sodyboje..
Rojas rodes, laisvalaikio namai
Rojas rodes, laisvalaikio namaiRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Žuvine, žuvies restoranas
Žuvine, žuvies restoranasŽuvinė - tik vienintelis specializuotas jūros gėrybių restoranas Palangoje, geras prasiblaškymas Basanavičiaus gatvėje,šviežiai paruošti patiekalai iš žuvies.
Visi banneri