Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
LM Radošā darbnīca

LM Radošā darbnīca

Izstāžu iela 11, Valdlauči, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, Latvija, LV-1076
(+371) 67226313
(+371) 67223748
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai

Uzņēmuma vēsturiskais sākums atrodams 1934.gadā, kā lietišķās mākslas audumu ražotne.

1993.gadā  LM Radošā darbnīca kļūst par privātuzņēmumu, kas turpina roku darba kvalitatīvās un mākslinieciskās tradīcijas.

No dabīgajiem materiāliem - lina, kokvilnas un vilnas tiek gatavotas galdsegas, salvetes, aizkari, dvieļi, pārklāji, spilveni, šalles, somas u.t.t.

Mūsu klienti ir gan vairumtirgotāji, gan nelieli saloni, gan interjeristi, jo esam elastīgi pasūtījumu izpildē.

Mums ir liela izstrādājumu un modeļu daudzveidība.Visi izstrādājumi ir roku austi audumi.

Maksimālais auduma platums ir 170-180 cm, bet vienā rullī (vienā garumā) varam noaust 15-20 m, atkarībā no auduma biezuma.v

Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiDirbiniai iš lino DetaliauNaminiai tekstilės dirbiniai Detaliau   Servetėlės Detaliau      Lina salvetes Detaliau   Rankšluosčiai       Medvilniniai rankšluoščiai       Lininiai rankšluosčiai Detaliau   Antklodės       Medvilninės antklodės    Patalynės       Medvilninės paklodės       Pagalvių užvalkalai       Lovatiesės    Staltiesės Detaliau      Medvilniniai kilimai    Užuolaidos    Šalikai Detaliau   Drobiniai ir medvilniniai krepšiai DetaliauAudiniai Detaliau   Linai, lininiai audiniai    Vilnoniai audiniai    Medviliniai audiniai Pirties reikmenys Detaliau   Зirties kepurės Detaliau
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 12198
Parodytas paieškos rezultatuose : 414720


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Pa Laimes Taku, pensionas
Pa Laimes Taku, pensionasPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Paradīzes graudi, gėlės Jūrmala
Paradīzes graudi, gėlės JūrmalaParadīzes graudi, gėlės Jūrmala
Hotel KOLUMBS, viešbutis
Hotel KOLUMBS, viešbutisGaidām ciemos gan liepājniekus, gan pilsētas viesus. Piedāvājam mājīgas telpas darbam, atpūtai un izklaidei. Viesnīcā pieejami 30 mājīgi un komfortabli numuriņi, konferenču un semināru zāle ar patīkamu interjeru. Restorānā kopā ar draugiem varēsit aizmirst ikdienas steigu un rūpes. Atpūtas kompleksā varēsit baudīt saunu ar hidromasāžas vannu.
Porto Resort, viešbutis
 Porto Resort, viešbutisPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
Sauna serviss, SIA
Sauna serviss, SIANamų ir butų pirčių, pirčių, garinių pirčių, hamamo, elektrinių ir malkomis kūrenamų pirčių krosnių, garo generatorių ir kitos pirties įrangos statyba
Ventaskrasti, svečių namai, smuklė, kempingas
Ventaskrasti, svečių namai, smuklė, kempingasPoilsio kompleksas ant Ventos upės kranto - patogūs nameliai, kempingai, didelis svečių namas su baru, patalpos pobūviams ir seminarams.
Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"
Viesu nams Atsipalaidavimas ir sveikatos centras "Imantas" siūlo reabilitaciją ir atsipalaiduoti prie vieno iš gražiausių ir žaliųjų vietų Latvijoje - Jurkalnes kietas blefas Pajūrio Kuršo. Gražios gamtos aplinka atsipalaiduoti ir turėti gydomųjų galių pats.
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala Šviežios ir rūkytos žuvys ir žuvų produktai, jūros gėrybės, delikatesai. Sušių virtuvė iš pačių šviežiausių produktų. Nemokamas sušių ir žuvų pristatymas Jūrmaloje (Lielupė, Bulduri, Majuori, Dubulti, Jaundubulti, Pumpuri, Melluži, Asari, Vaivari, Kauguri, Sluoka, Kemeri) ir Jūrmalos apylinkėse (Bigaunciems, Lapmežciems, Ragaciems, Priežciems, Pinki).
Eco Tehnoloģijas, SIA
Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco technology – jau 10 metų savo pramonėje veikianti įmonė. Dirbame su sertifikuota įranga ir medžiagomis. Bendradarbiaujame su didžiausiais gamintojais, kurie jau daugelį metų yra išbandyti ir pasitvirtino Latvijos rinkoje. Rasime geriausią sprendimą tiek mažam privačiam namui, tiek dideliam projektui.
Visi banneri