Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
BV Pack, SIA, įpakavimas

BV Pack, SIA, įpakavimas

Slokas iela 52, Rīga, Latvija, LV-1007
(+371) 29572811
(+371) 29511108
(+371) 29404662
(+371) 67456373
(+371) 67456373
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai

Kompanija BALT WARRANT įkurta 1995 m. Daugiau kaip10 metų yra popierinių maišelių ir įpakavimų gamintojas.

Aukšta produkcijos kokybė, greitas pagaminimo laikas, didžiulis meninis potencialas leido kompanijai per trumpą laiką suburti didelį pastovių klientų ratą ir užimti atitinkamą vietą Latvijos ir  Europos pakavimo rinkose.

Šiuo metu BALT WARRANT – tai tvirtai stovinti ant kojų ir nuolat tobulėjanti kompanija. Mes tobulėjame kiekvienais metais  plėsdami gamybą ir kiekvieną dieną darome žingsnį į priekį. Mes degame naujomis idėjomis, atverdami naujas galimybes mūsų klientams, siūlydami kreatyvius nestandartinius sprendimus.

Kompanijoje BALT WARRANT dirba tikri savo srities profesionalai. Esame jauni ir kiekvienas iš mūsų jau daug pasiekė savo srityje: pakavimo ir poligrafinėje, spaudos, reklaminėje produkcijoje. Jus galite drąsiai patikėti mums savo projektą arba tam tikros produkcijos gamybą ir galite būti tikri, kad darbas bus atliktas aukščiausiame lygyje.

Didelė ir sėkminga darbo patirtis Europos rinkoje leidžia mums drąsiai teigti, kad kompanija BALT WARRANT gali susidoroti su bet kokio sudėtingumo užduotimis.

Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiPopieriniai maišeliai Detaliau   Papīra maisiņi ar lamināciju    Papīra maisiņi bez laminācijas    Papīra maisiņi no dizainerpapīra    Papīra maisiņi bez rokturiem    Papīra maisiņi bez rokturiem ar lodziņu Pakavimo medžiagos Detaliau   Transportinės pakuotės    Pudeļu iepakojumi    Gofruotos kartono dėžutės    Pārtikas produktu iepakojumi    Kosmētikas iepakojumi    Farmaceitiskie iepakojumi    Dāvanu iepakojumi Poligrafijos paslaugos    Prezentacinė reklama Detaliau   Kalendāri    Brošiūros, brošiūros kūrimas    Vizitinės kortelės    Blankai, formos, formų formavimas    Lipdukai    Lankstinukai, skrajutės    Plakatai    Kvietimai    Etiketės    Vokai    Mapes    Atklātnes    Knygos, knygynai    Katalogi    Bloknoti    Brošūras    Žymių ir kainų žymių gamyba    Vobleri    Dovanų kortelės - gamyba    Paškopējošās veidlapas    Puzles    Anotācijas, instrukcijas    Reklāmas spēļu kārtis    Konverti CD diskiem    Reklāmas sērkociņi    Galda stendi    Grīdas stendi
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 48053
Parodytas paieškos rezultatuose : 529061


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSŪkis užsiima grūdų auginimu, šaltalankių uogų auginimu, plėtoja turizmo industriją. Ūkio vizija – dirbti tvariai, harmonijoje su gamta ir dalintis ja su bendražmogiais – būti čia ir dabar, prisiliesti prie žemės, klausytis gamtos garsų, atsikvėpti, jausti vėją.
Aiva plus, statybos ir remonto darbai
Aiva plus, statybos ir remonto darbaiAiva plus. Statybos ir remonto darbai, fasadų apšiltinimas. Lauko ir vidaus darbai. Prekyba statybinėmis medžiagomis.
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaEKO ROOF - tai daugelio metų patirtis. Dengiame stogus visose Europos Sąjungos šalyse, nepriklausomai nuo kliento buvimo vietos, pačių medžiagomis ar kliento medžiagomis.
Poligons DK, dažasvydis
Poligons DK, dažasvydisDK dažasvydžio poligonas, ypatingoje aplinkoje, buvusioje karinėje bazėje su papildomais statiniais.
Turies!, įmonių steigimas
Turies!, įmonių steigimasMobilūs atrakcionai Jūsų renginiui – virvių trasa, vertikalaus laipiojimo trasos, didelio formato stalo futbolo versija. Taip pat siūlėme mobilias scenas ir kitas konstrukcijas. Renginio formatas: vieši ir įmonių renginiai, parodos, reklaminiai renginiai.
Dzirnavu 90
Dzirnavu 90Pirčių statyba, projektavimas, statyba, kinų ir italų mozaikos, individualūs užsakymai, visų rūšių garinės pirtys, tikra rusiška pirtis, krosnys ir židiniai.
Zariņi, svečių namai
Zariņi, svečių namaiSveiki atvykę į svečių namus "Zarini". Pirtis su baseinu, sauna, infraraudonųjų spindulių pirtis, nakvynė. Patalpos banketams ir iškilmėms.
P. Čerņavska keramikas māja
P. Čerņavska keramikas mājaEkspozīcijas apskate. Iespēja pašam izmēģināt roku podu virpošanā. Izstrādājumus iespējams iegādāties.
Iešnalė, kaimo namas
Iešnalė, kaimo namasŠiuolaikinė sodyba- "Iešnalė" Žemaitijos nacionaliniame parke, prie Iešmalis ežero. Kambariai su patogumais, banketų salė, pirtis.
Visi banneri