Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Sandra Eilande, prisiekusioji notarė

Ieriķu iela 5, Rīga, Latvija, LV-1084
(+371) 67225512
(+371) 67225512
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiNotarai
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 22132
Parodytas paieškos rezultatuose : 180525
Žiūrėti kataloge : Notarai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Kaktusu māja
Kaktusu mājaLolita Bālere yra rankdarbių meistrė, su didžiuliu pasisekimu eksponuojanti savo darbus keliose Latvijos bibliotekose. „Lolita“ kolekcijoje yra 250 megztų ir nertų kaktusų, taip pat įvairių šedevrų. Laisvalaikiu mėgaudamiesi rankdarbių kolekcija, parodos savininkė siūlo gurkšnoti šiltą arbatą ir aromatingą kavą jaukioje poilsio zonoje. Visus „Cactus Home“ produktus galima įsigyti.
Zanzibāra, kempingai
Zanzibāra, kempingaiKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
Vuolake Hotelli, viešbutis
Vuolake Hotelli, viešbutisVuolake - jaukus viešbutis skirtas visai šeimai, įsikūręs vos 15 minučių kelio automobiliu nuo Jyväskylä. Viešbutyje yra 26 kambariai, patalpos konferencijoms, banketams, šventėms. Sauna.
Aivars-K, akmens apdirbimas
Aivars-K, akmens apdirbimasAkmens apdirbimas. Gaminiai iš metalo ir akmens, interjero elementai, sodo skulptūros, kapinių paminklai, fontanai, šviestuvai, akmeniniai stalai ir suolai ...
AQUA SAN, SIA, santechnika
AQUA SAN, SIA, santechnikaAQUA SAN. Baseinai ir baseinai SPA, projektavimas, įrengimas. Baseinas SPA - sporto kompleksui, mokyklai, privačiam namui, sodui, viešbučiams ar medicininės reabilitacijos centrui.
Odzienas muiža, dvaras
Odzienas muiža, dvarasMuižas komplekss - telpas dažādiem svētkiem, semināriem un pasākumiem. Odzienas Krogusmājā varat pārlaist nakti jaukos pagājušā gadsimta sākumam atbilstoši iekārtotos numuriņos, kopumā 9 numuri, taču muižas kompleksā kopumā spējam izguldīt līdz 74 cilvēkiem.
Bucefāls, užeiga
Bucefāls, užeigaButsefal užeigos patalpos - banketams, stalų serviravimas, karštas ir šaltas maistas. Svečių namai, pirtis, baseinas.
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaNešiojamos pirtys – statinės, vonios. Valčių nuoma kelionei Abavoje, plaukiojimas Kuržemėje, valčių nuoma Kandavoje, transportas su vairuotoju nuo plaukimo pabaigos taško iki vietos, kur pradėjote kelionę ir palikote transporto priemonę. SUP lentų nuoma. Sodo žaidimai.
Švinkates, svečių namai
Švinkates, svečių namaiSvečių namai Švinkates, siūlo poilsio salę su židiniu, virtuve, miegamaisiais ir pirtį. Prie namų yra gražus tvenkinys, kuriame taip pat galima žvejoti.
Visi banneri