Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Viļakas Romas katoļu draudze

Parka iela 5b, Viļaka, Balvu novads, Latvija, LV-4583
(+371) 64563332
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiParapijos

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5617
Parodytas paieškos rezultatuose : 26240
Žiūrėti kataloge : Parapijos


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Švinkates, svečių namai
Švinkates, svečių namaiSvečių namai Švinkates, siūlo poilsio salę su židiniu, virtuve, miegamaisiais ir pirtį. Prie namų yra gražus tvenkinys, kuriame taip pat galima žvejoti.
DUNENSE, odiniai aksesuarai
DUNENSE, odiniai aksesuaraiRoku darbs, pasūtījumi pēc klientu vēlmēm, iespēja iestrādāt logotipu. Grāmatas ādas vākos, ādas piezīmju bloknoti, ādas somas, ādas vāki restorānu ēdienkartēm, dažādi citi ādas izstrādājumi.
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāLaidotuvių paslaugos Rygoje, laidotuvės Latvijoje, kremavimas ir kremavimas. Repatriacijos paslaugų organizavimas. Morgos ir katafalkos paslaugos.
Aldari, motelis
Aldari, motelisMotelis. Patalpos banketams ir iškilmėms. Sporto renginių organizavimas
Vila Baldininkas
Vila BaldininkasBALDININKAS - moderni trijų korpusų vila ant Kuršių marių kranto Pervalkoje, nedidelėje Neringos gyvenvietėje.
Copes, svečių namai
Copes, svečių namaiSvečių namai Copes. Jaukūs kambariai, pobūvių salė, sauna. Poilsis ant vandens, žvejyba. 58km nuo Rygos.
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grindų dangos
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grindų dangosTrijų sluoksnių parketas, klasikinė ir egzotinė mediena, įvairių rūšių gumos dangos - vaikų žaidimų aikštelėms, treniruoklių salėms, sporto salėms, tirams ir kitoms sportinės paskirties grindims.
Puduri, poilsio kompleksas
Puduri, poilsio kompleksasPatalpos banketams, vestuvėms, konferencijoms ir kitoms šventėms. Pirtis. Jaukūs nameliai nakvynei. Vieta sportinių renginių organizavimui.
Ziedu Dīva, gėlių studija
Ziedu Dīva, gėlių studijaKūrybingi ir su meile padaryti darbai, džiuginantys širdį, bet kokiai šventei ir kasdienai. Su malonumu galime padėti išpildyti norus ir nuspalvinti šventes, paversti svajones realybe!
Visi banneri